Megszólalt a novemberben eltűnt lány ügyeit jól ismerő kolléganője, aki szintén abban a luxus lakóparkban fogadta az ügyfeleit, mint Fanni. Kiderült, hogy minden valószínűség szerint sok-sok tízmillió forint pihenhet valahol egy számlán, vagy széfben, amit az elmúlt pár évben keresett meg a testével.
Fanni ugyanis átlagban 5 férfit fogadott egy nap, akik az alapszolgáltatásáért 30 ezer forintot fizettek óránként. Ez már alapból is havi 4,5 millió forint körül jár adómentesen, de informátorunk szerint, az extra szolgáltatásokért kapott plusszal együtt ez inkább 7-8 milliót jelenthetett havonta. A férfiaktól kapott ajándékokról nem is beszélve.
A fenti számokat összeadva az a hihetetlen következtetés adódik, hogy az egykori VV Fanni az utóbbi két évben megközelítőleg 200 millió forintot is megkereshetett, amikor pénzre váltotta a tévéshowban szerzett ismertségét.
Legutoljára már olyan fotókkal hirdette magát, amik miatt nem is csoda, hogy sorban álltak nála a kuncsaftok.
 

A napokban találták meg Fanni eltüntetett hirdetéseit, ahol különleges szolgáltatásait népszerűsítette elképesztő fotóival:

Fanni eltüntetett sz*xhirdetései. Elképesztő fotókkal


Elegem van abból, hogy Fannit mindenhol csak prostituáltként emlegetik, miközben ez csak a munkája volt, ahogyan nekem is. Ő egy céltudatos, megfontolt lány volt, aki tudta, mit és miért tesz.
Rengeteg pénzt keresett, hiszen az ismertsége jól jött ebben az iparban. Az ő helyzetében egy óráért harmincezret is elkérhetett, és akkor még nem beszéltünk az extrákról. Milliókat tett félre egy jobb életre, és remélem, hogy mégsem az történt vele, amit mondanak, csak egyszerűen kiszállt és valahol külföldön kezdett új életet.

Nyomj te is egy megosztást!
.