http://www.playboy.hu/data/galeria/11/11026.w.jpg?v2=&full=1


Norbit saját nappalijában lopta meg egy ismerőse, aki nem mást vett magához, mint a fitneszguru másodtelefonját, amin ráadásul a feleségének, Rubint Rékának a házi használatra készült pucér képeit is tárolta. Ennek ellenére csak úgy a nappali egy nyugalmas sarkában pihentették a becses jószágot, bár a gyerekektől ennek ellenére szerinte biztonságban voltak a fotók. Szappanoperába illő történet. Norbi úgy felhúzta magát a veszteségen, hogy vérdíjat tűzött ki az elkövető fejére, akinek a személyére tippje is van.

"Akarsz gyorsan 500 ezer forintot? A képen látható telefonomat, a saját nappalimból ellopták. Rajta pótolhatatlan családi fotók. Ami a legfontosabb, megtudni ki volt az? Aki ezen IMEI számú telefont most megvette, átvette, beszámította - jelentkezzen! Azt is kérem, hogy ki adta el neki, vagy számoltatta be! Jutalom: 500 ezer FT! Osszátok! Köszönöm! Norbi"

A saját nappalimból vitték el. Ez amolyan másodtelefon volt, már nem használtam, azért tartogattam, hogyha hirtelen tönkremegy, a mostani, legyen másik, és persze azért is, mert rengeteg fotó volt benne. Gondolom, most azt kérdezné, hogy pikáns képeket is tároltam-e a mobilon, elárulom, voltak rajta aktképek Rékáról, de nem ez izgat elsősorban, illetve nem ettől vagyok kiakadva. Az a bajom, hogy valószínűleg ismerős az illető, hiszen akárki nem jár a nappaliban. A gyerekek biztosan nem játszottak vele, mert erre is nagyon odafigyelünk, mindig ugyanott volt a mobil, az eltűnését pedig néhány napja észleltük. Undorító ez az egész, napok óta azon gondolkodom, hogy ki lehet ez az ember?!? Egyszerűen fel akarom göngyölíteni az ügyet, megtudni, hogy kiben nem bízhatok!

Van ipari kamera is a nappalimban, de az csak 48 órányi anyagot rögzít, nem biztos, hogy épp felvette a lopást. De az biztos, hogy végére akarok járni az ügynek - tette hozzá a fitneszguru, aki azt is elmondta, hogy egy Samsung S6 1 típusú, 128 gigás készülékről van szó, amelynek nagyjából 280 ezer forint a bolti ára.

Ahogy jelenleg áll a dolog nem kizárt, hogy hamarosan érdekes képek jelennek meg az interneten Rékáról, amit a készítők nem feltétlenül a nyilvánosságnak szántak...

Nyomj egy megosztást!

.