Adva van egy műsor, amire állítólag megközelítőleg egymilliárdot költött a kétségbeesett csatornája, hogy valamilyen módon legalább megközelíthessék a konkurens adót, amely gyakorlatilag szinte a teljes műsorsávban veri tönkre a TV2-t, már hosszú idő óta. Most végre mertek nagyot gondolni a kipárnázott ajtajú főnöki irodákban és a reklámadó ellenére mélyen a zsebükbe nyúlva beleinvesztáltak egy igazán nagy volumenű és biztos sikert ígérő produkcióba.

Mivel licenszműsorról van szó, aminek két évada már elég nagy sikerrel lement Magyarországon, olyan nagy baj talán nálunk sem lehet - gondolhatták a vacilláló fejesek. Belevágtak tehát és csak Berki Krisztiánnak olyan fizetést adtak a tökéletes eredmény érdekében, hogy a mi jól öltözött King-Kongunk is megnyalta a szája szélét izgalmában.


El lehet ezt baszni innen? Nos úgy látszik van, akinek még ez is sikerül.
Mert vajon ki fog egy olyan izgalomra épített realityt nézni, amelynek pont a legfontosabb mozzanatát, a végeredményt szivárogtatták / pletykálták ki némelyek töketlensége miatt. Vagy pusztán pont az nem tudta tartani a száját, akinek legjobban az érdeke lett volna? Ne bocsátkozzunk találgatásba, ezt majd megteszik helyettünk az őrjöngő fejesek ...

Íme a száraz tények:

Információink szerint az Éden Hotel harmadik évadát egy olyan lány nyerte, aki korántsem ismeretlen néhány néző előtt. Persze ne gondoljunk itt valamifajta alternatív underground művészfilmre. A hölgy ilyen platformon szerzett tudása talán nem is tette volna alkalmassá arra, hogy beválogassák egy országos csatorna szuperprodukciójába. Nem, a nyertest teljesen másfajta videókon csodálhattuk meg korábban. Akinek esetleg Krasznai Tünde életművéből volt alkalma mazsolázni, és láthatta, amint kéjes férfiak nagy beleéléssel a szájába vizelnek, annak már lehet dereng is a név. Ugyanis az Éden Hotel idei nyerteséről szintén tömegével vannak alkotások, amiben az összes be és kimeneti nyílását felhasználva a lehető legextrémebb módon szórakoztatják az erre a műfajra vevő nézőket.
Rántsuk le tehát a leplet a legújabb sztárunkról, aki a műsor megnyerésével belép majd a mindennapjainkba és ideálként szolgálhat majd az arra kiéhezett tinédzsereknek. Elvégre most már egyre biztosabbnak látszik, hogy, ha a pornófilmek legalantasabb fajtájában szerepelsz, akkor igen nagy esélyed van arra, hogy előkelő helyezést érj el egy televíziós tehetségkutatón, vagy milliókat zsebelj be szintén egy ország szeme láttára.

És , hogy ne csigázzuk tovább az olvasókat és ne borzoljuk az illetékesek idegeit íme a nyertes, aki elvitte a húszmilliós fődíjat a TV2 szupert titkos szexrealityjében:

A hölgyet onnan is ismerhetjük, hogy korábban Baukó Éva lakótársaként tűnt fel

.



Gere Barbara, művésznevén Daniella Rose, akiről feltehetőleg a műsorbeli partnerei sem nagyon sejtették, hogy hol járt a szája és más testrésze korábban, mert különben igen kevéssé valószínű, hogy lett volna olyan elvetemült fickó, aki hajlandó lett volna csókkal illetni az ajkait. Szerencsére a szerkesztők ezt még titokban tudták tartani így Barbarának sikerült megnyernie a játékot. Na jó hazudtunk kicsit nem egyedül nyerte meg. A végén elosztotta a pénzt fiúpartnerével, így fejenként 10-10 milliót vihettek haza a három hónapos vakáció után. Ja és, hogy ki volt a másik nyertes? Nem vennék a lelkünkre, ha elrontanánk végérvényesen a kedves nézők szórakozását és ha teljesen megtorpedóznánk a TV2 nézettségét. Ezért csak annyit árulunk el, hogy bizony nem mind arany, ami fénylik. Gere Barbara egyébkény még nem is került játékba. Ennek függvényében elég érdekes lesz nézni a képernyőn magukból kivetkőző társait, aki már az érkezése előtt mindent megtesznek a győzelem érdekében. Persze mi már tudjuk, hogy hiába...

Nyomj egy megosztást!

.

A nyertes videóit csak akkor nézd meg, ha erős a gyomrod:

Gere Barbara / Daniella Rose szereti a tejszinhabot... csak nem a szájába...


Gere Barbarának, az Éden Hotel 3 nyertesének elképesztő szexfilmje