"Hétfőn reggel, 10.00.-kor, büntető följelentést teszek az Érdi rendőrkapitányságon..."

Hihetetlen bűncselekménnyel vádolja egykori csatornáját Alekosz!

Nem sokan lehetnek kis hazánkban, akik nem hallottak legalább érintőlegesen Alekoszról a görögről, aki megnyerte a Valóvilágot az RTL klubbon, majd feleségkereső showban is szerepelt ugyanott. Ezután szerződést szegve átpártolt a konkurenciához, ahol további műsorokban láthattuk hosszabb, rövidebb ideig a képernyőn. Az, hogy elméletben a csábító csatorna teljes anyagi fellelőséget vállalt, amit írásba is foglaltak, majd ez a szerződés furcsa módon eltűnt az ügyvédi letétből, illetve az ebből eredő feljelentések és várható perek milyen eredményre vezetnek majd, az külön is megérdemelne egy cikket. DE! A fenti események teljes mértékben eltörpülnek azon állítások mellett, amelyeket Alekosz kitett a közösségi oldalára és amelyek olyan hihetetlenek, hogy első olvasatra nem is nagyon akartunk hinni a szemünknek.

Viszont az ott leírtak amilyen elképesztőek, annyira komoly vádak is, amikkel nem lehetséges csak úgy vakon dobálózni. Alekosz miután kapott egy közel másfélmilliós felszólítást nagyon begorombult. Ha valamivel, hát a pénzzel nem érdemes őt hergelni. Ezért aztán elkezdett kitálalni a Facebookon és elmondása szerint ez még csak a kezdet. Ha valakik nem kezdenek el a korábbi megállapodások szellemében helyette fizetni, akkor nem áll meg itt, hanem kiborítja azt a bizonyos - ezek szerint igen csak tele lévő bilit.

Alekosz azt állítja, hogy miután megnyerte a Valóvilágot és belevágott a feleség kereső showba az RTL munkatársai szabályosan foglyul ejtették és olyan dolgokat tettek vele, ami egyértelműen kimeríti több komoly bűncselekmény fogalmát. Az egyik tettesként ráadásul meg is nevezte Rubin Kristófot, aki abban az időben a valóban felügyelte a csatornánál a Valóvilágot és az azt követő műsort is. Alekosz közleményében leírja, hogy egy belső ember segítségével tudott csak rendőrségi segítséget kérni, amely után le is akarták tartóztatni Rubin Kristófot, aki később gyakorlatilag könyörgött neki, mivel a rendőrök már ott várakoztak nála, hogy bilincsben elszállítsák.

"Másnap, Rubin Kristóf kérte, hogy vonjam vissza a följelentést, mert ha nem, akkor őt bilincsben elviszik. Családja van, gyermeke született."

A történetnek még csak nem is idéztük fel teljesen. Ha a vádak igazak, akkor magyar viszonylatban is döbbenetes dolgok történhettek a háttérben azokban az időkben. A teljes sztorit még további elképesztő részleteket is tartalmaz, lejjebb el is olvasható. Mi szinte már azt kívánjuk, hogy ne szülessen megegyezés a görög valósághős anyagi követelésének ügyében, mert, ha igaz vannak még hasonló történetek a tarsolyában, amit nem is habozik nyilvánosságra hozni, ha szükséges.

Lássuk hát a teljes hihetetlen sztorit, amiben elképesztő bűncselekményekkel vádolja Alekosz az egykori csatornáját:

Alekosz elképesztő vádjai, hihetetlen sztori


Nyomj te is egy megosztást!

.