http://vipzone.reblog.hu/files/celeb.jpg?full=1

Pintér Tibor úgy látszik tényleg komolyan gondolta, hogy rányomul az alig 19 éves Tóth Andira. A kigyúrt színészóriásnak szilárd meggyőződése, hogy sármos külseje bármely ifjú hajadonra bájitalként hat. Ennek ellenére tegnap este olyan mutatványt adott elő csajozás címén, aminél kínosabbat ez a dzsungel még biztosan nem látott.

Látványosan gyúrásba kezdett sötétedéskor az izomember, de ezt kevésnek érezte a fiatal lány elkápráztatásához, ezért megkérte, hogy üljön a hátára, hogy a megnövekedett súllyal fekvőtámaszozhasson. Andi kis szabódás után hajlott rá, hogy segítsen és felpattant a budapesti Tarzan hátára. Mire az erőember egy hatalmas nyögés közepette látványosan összerogyott. Szerintünk nézők százezreinek égett az arca ebben a pillanatban Pintér Tibor helyett. Ő azonban nem vette fel különösebben a dolgot, bár azt azért érzékelte, hogy nagyobbat harapott, mint amit meg tudna rágni. Ezért megkérte szíve választottját, hogy inkább üljön az ölébe, hogy további extra gyakorlatokkal menőzhessen. Tiszta röhej volt az egész jelenet, na!

Luxusfeleség Babettet szándékosan szívatják a nézők, mivel ismételten neki kellett megküzdenie a harapnivalóért. Kabát társaságában elküldték meglátogatni egy igazi luxuséttermet, ahol válogatott szörnyűségek elfogyasztásával szerezhette meg vacsorához szükséges csillagokat. Annyi könnyebbséget kapott, hogy bekötötték a szemét, ezért nem láthatta, hogy miket tesz a szájába partnere. Ez sem volt egy fáklyás menet. Mind Pintér Tibor szuperkínos csajozását, mind Babett hősies falatozását a cikk alatt megtekinthetjük.

A legkeményebb rész azonban csak most következik. A szerkesztők kiadták azt a videót és fotókat, amit az olaszhonba szakad hazánklányáról készítettek, aki napozás ürügyén megmutatta görögdinnye nagyságú melleit. Lesz mit nézni rajta. Nem véletlenül takarták ki az egész jelenetet az élő adásban.

Csiccsolína a dzsungelben is ígényli a napsütést

Nyomj te is egy megosztást!

.