http://cdn32.sptndigital.com/sites/hu.viasat3/files/styles/width_900/public/ct_gallery_f_images/eotb_spec_franciska.png?itok=oexGedLx&full=1

Francika a műsorban pont úgy néz ki, mint aki kettőig sem tud elszámolni, ráadásul nem kizárt, hogy nála érvényes is a szem és a lélek tükre közötti elméleti összefüggés. Két napja még örökre szakított méltatlanná vált alvópartnerével, akivel tegnap este mégis hanyatt fekve békült ki a szépség. Az enyhén pókhasú, tetovált moncsicsire emlékeztető Tomi úgy játszik a lánnyal, mint macska az egérrel. A többiekkel is persze.

Geri, Franciska exe mély felháborodással vette tudomásul, hogy a szálláshely nélkül maradt Tamás úgy döntött velük fog aludni, hármasban. Ez odáig fokozódott, hogy minden idők legpofátlanabb valósághow játékosa reggelre alaposan meg is dugta Franciskát a közös ágyban. Szavak nincsenek a srácra, ha valakinek, hát neki tényleg járna a fődíj.

Franciska és Tamás teljesen levetkőzték a gátlásukat Geri ágyában:

Franciska és Tamás levetkőzik gátlásukat

A teljes adás is megtekinthető.. Megérkezik Berni exe is, aki már az első éjszaka egy szál semmiben, matt részegen a kolbászát lóbálva próbált meg párt találni magának. Kezd beindulni a játék.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?