Gáspár Győző fényképe.

Azt már szinte mindenki tudja, hogy Gáspár Győzike gyakorlatilag az éhenhalás küszöbén áll. Szinte minden héten lefoglalnak tőle néhány száz millió forintot és pár kiló aranyat, ezért lassan már csak hitelre tud bevásárolni. Egy reménysége van csupán, hogy kiszabaduljon a kegyetlen NAV buldogszerű szorításból. Szerény rezidenciájának saját házikápolnájában imádkozik a szabadulásért, az igazságért, és a milliókért. (videó a cikk alján)

Persze azt is tudjuk, hogy Győzike, mint a mesebeli Főnix madár mindig visszatér és hamvaiból feltámadva sikerül újra és újra ledöbbentenie a közönséget. Ezúttal Kelemen Anna társaságában posztolt egy meglehetősen kétértelmű fotót, aminek láttán rögtön adódott a felvetés, hogy a pénzügyi vegzálásoktól megrendült showman a szőke kebelcsoda szolgáltatásait igénybe véve próbálta meg leadni a felhalmozódott feszültséget. Anna már korábban is elmondta, hogy őt így, vagy úgy, de mindenképpen megdugja valaki nap, mint nap. Ez többnyire egy kellemes pénzösszeg átadása után történik meg, de nem is ez a lényeg.

Vajon mit szól ahhoz Bea asszony, hogy férje hozzáférhető pénzösszeg hiányában hitelbe kúráltatja megtépázott idegeit? Ráadásul nem sokkal az ominózus találkát követően Kelemen Anna posztolt is egy hihetetlen videót, amiben kerek perec kiderül, hogy mit is csináltak ők ketten abban a pár órában kettesben, amíg Győzike telefonja ki volt kapcsolva és eléggé furcsa zörejek szűrődtek ki a budoárból. A kedves olvasó garantáltan sokkot fog kapni a látványtól! Mi is csak alig térünk magunkhoz.

Fotó és videó is van róla, hogy mit is csináltak ezek ketten:

Leleplező felvételek készültek Győzikéről és Kelemen Annáról

Nyomj te is egy megosztást!

.