http://vipzone.reblog.hu/files/luna11.jpg?full=1

“Igen, szakítottunk. Nagyon sok levelet kaptam lányoktól, hogy Gabo csajozik...”Néha tényleg igaznak bizonyul a mondás, hogy Isten nem ver bottal!

Lunácska, eléggé méltatlan körülmények között hagyta ott előző barátját, VV Somát, akit gyakorlatilag megcsalt az álnok Gabóval, aki addig Soma legjobb barátjaként volt jegyezve. Sokan mondták akkor, hogy ilyen előzmények után nem sok jövőt jósolnak a kapcsolatnak, hiszen a páros egyik tagja sem a hűségességéről volt híres.

Luna ráadásul nem is biztos, hogy tisztában volt vele, hogy Pumped Gabó korábban olyan meredek meleg filmekben vállalt aktív szerepet, amik láttán a rajongók többsége csak elhűlten tudott meredni a képernyőre.

Pumped Gabó eltitkolt filmje, csak erős idegzetűeknek!De hát a szerelemnek nem lehet parancsolni! És elvégre a csinos Luna magánügye, hogy mit vesz esténként a szájába. Igen ám, de aztán csak kiderült, hogy légy került a levesbe. Kis idő elteltével elkezdtek furcsa leveleket küldözgetni a lánynak. Ezekben a digitális kémjelentésekben aztán azzal vádolták különböző jóakaratú hölgyek Gabót, hogy sokat látott szerszámát nem csak pisilésre használja, amikor egyedül eljár bulizni.

Luna elborzadva olvasta a híreket és felelőségre vonta ármányos szerelmét, aki nem elég, hogy otthon hagyja őt, amikor elmegy az éjszakába kiereszteni a gőzt, hanem a levelek tanulsága szerint ott bizony elfeledi, hogy neki barátnője is van és különböző altesti tornamutatványokat végez mindenféle riherongy diszkócicákkal.

Gabó persze tagadta a vádakat és szerelméről biztosította gyanakvó kedvesét, akinek egyre kevesebb gusztusa volt kényeztetni a mindenki számára szabad hozzáférést adó Pumped-jogart. Ki tudja kiből húzta ki fél órával korábban? Ráadásul később már olyan hír is járta, hogy a csalfa fiú nála jóval idősebb asszonyságoknak is a kedvére tesz olykor, amitől már tényleg felfordult az elkeseredett barátnő gyomra. Így aztán a pumpás életművész folyamatos tagadása ellenére is összeállt Luna fejében az igazság.

Gabó a szakításért volt barátnőjét hibáztatja, aki szerinte túlságosan heves vérmérsékletű és olyan dolgokat is elhisz a vádaskodóknak, amiket csupán az irigység mondat velük. Magányos bulizásai során, ő mindössze csak egy kis egyedüllétre vágyott, megpihenni a Luna iránt érzett szerelmének lángolásában. De ezek a féltékeny nők mindent tönkretesznek.

„Nagyon összevesztünk Lunával, mert nem tudja elviselni, hogy nélküle járok bulizni. Ráadásul sokan írogatnak neki, hogy megcsalom őt. Lunával az a baj, hogy mindig mindent kiírogat az oldalára. Igaz, voltak nagy vitáink, de eddig mindig sikerült megbeszélnünk a dolgokat. Most nem tudom még, mi lesz, nem bízik bennem, de remélem, elmúlik a haragja.”


A hoppon maradt exbarátnőnek mi csak annyit üzennénk, hogy, aki kardot ragad, az kard által vész el.

http://vipzone.reblog.hu/files/luna.jpg?full=1

Luna persze nem vonult zárdába bánatában, vélhetően hamarosan meglesz Gabó utódja.

Nyomj te is egy megosztást!