http://vipzone.reblog.hu/files/felesegek6.jpg?full=1

Állítólag Rubint Réka menet közben rájött, hogy nagyon ciki neki ez a társaság és bokros teendőire hivatkozva szép óvatosan kifarolt a sorozatból. De lehet, hogy csupán Norbi szólt neki, hogy kevesebb sütemény fog fogyni, ha lemegy a műsor, mert ez a társaság marketing szempontból nem tekinthető túlzottan előnyösnek.

Aztán ott van a török feleség, aki korábban az Apám beájúlna című magyar film tinisztárja volt. Igen, ő az, aki reggelente a költőpénzéért a család többi tagjával egyetemben kézcsókkal illeti kedves férjét, aki cserébe átadja a vaskos borítékot. Na most úgy hírlik, hogy a szépséges lány Magyarországra költözik és elhagyja a közel 12oo m2-es törökországi házikóját és bőkezű férjurát. Igaz, állítja minden rendben közöttük és a milliárdos török majd meglátogatja idehaza és remélhetőleg hozza a hitelkártyáját is.

48 évesnek hazudott Szörny Ella De Frásznak az volt a legnagyobb élménye életében, beleértve a gyermekei születését is, amikor egy Porschéval 25o-nel száguldott hazafelé az autópályán és megállva a benzinkútnál mindenki őt nézte. Elég régen lehetett ez, de úgy látszik nagyon mély nyomot hagyott benne.

A tegnapi részben tanúi lehettünk, hogy a végtelenül antipatikus, tepsiszájú paraszt-Barbi kiosztja a többieket. Persze ez sem pontosan úgy ment, mint szegényeknél szokás. A felháborodott hölgyek sem hagyták magukat. Láthatunk is egy igazi milliomos ereszd el a hajamat.

Aki nem látta a második fejezetet, ne hagyja ki, a teljes rész megtekinthető:

Feleségek luxuskivitelben - Teljes adás 2. rész

Aki viszont csak a zanzásított, tömény sokkterápiára kíváncsi, azt sem hagyjuk táplálék nélkül:

A feleségek már most nagyon utálják egymást

Nyomj te is egy megosztást!

.