http://vipzone.reblog.hu/files/viszkis-1.jpg?full=1

Ambrus Attilának már a börtönben is bögyében volt a kamunevű, állandóan sapkát viselő riporter. Ez az ellenszenve azóta egyáltalán nem csökkent, sőt. A cella szomorú magányában már azt is kieszelte, hogy olyan módon vesz elégtételt Vujity Tvrtkón, hogy legelső találkozásukkor leveri annak a sapkáját, felfedve ezzel egy sokakat feszegető titkot - vajon mit rejtezik a kedvenc ruhadarabja nélkül sohasem mutatkozó tévés fejfedője alatt? Ebből végül azért nem lett semmi, mert a Viszkist ügyvédje felvilágosította, hogy még egy ilyen poénosnak tűnő inzultus is komoly következményeket vonna maga után, ami nem biztos, hogy megéri a várhatóan csekély hasznot.

Viszont az élet maga oldotta meg a dolgot végül. Az ATV stúdiójában futott össze a két ellenfél, ráadásul a kamerák előtt. Tvrtko nem tanult a korábbi esetből, amikor is Berki Krisztián miatt rövid úton kitették a TV2- től. Ezúttal ismét a meghívott riport alanyt kezdte el alázni, amit Ambrus egyáltalán nem tűrt olyan békésen, mint korábban a nagy melák Berki.

Elpattant a húr, Tvrtko rossz emberbe kötött bele:

Viszkis és Tvrtko egymásnak esik a stúdióban

A stúdióbéli jelenetnek lett folytatása is, egy virtuális adok kapok formájában. Tvrtko szerint viccet csináltak a nemzetiségi nevéből, a Viszkis viszont abbéli sejtésének adott hangot, hogy vitapartnere szimplán irigy, amiért nem őróla, illetve a pokoli történeteiről készült mozifilm.

-Nem vagyok büszke arra, amit korábban csináltam, leültem érte a büntetésemet, viszont az nem működik, hogy ez az ember leszedi rólam a keresztvizet. Már évek óta azon agyaltam, hogyan tudok revansot venni rajta, eredetileg le akartam szedni a sapkáját, de egy ügyvéd felvilágosított, hogy ez is büntetőjogi kategóriába esik. Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a sz*ros történeteit. Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott.

-Egyik kérdésem után Ambrus Attila nemzetiségi nevem gúnyolásával és sok minden mással reagált, ma pedig azt nyilatkozta, hogy hosszú ideje készült egy velem szembeni revansra.
Nos, én semmilyen módon nem szeretnék belemenni semmiféle személyeskedésbe, pláne sárdobálásba. Kérdések voltak, amikre válaszokat vártam, s kaptam olyanokat, amilyeneket kaptam. Hiszem, hogy felvetéseim nem csak engem érdekeltek. A filmpromóción kívül kérdeztem volna arról is, hogy fegyveres rablásainak egykori elszenvedői szerinte beülnek-e majd a moziba, meg arról is, hogy hogyan találta fel magát tanácsadói szerepben, ám a fentiek elvitték a stúdióidőt.

Nyomj te is egy megosztást!

.