http://vipzone.reblog.hu/files/lori_gay.jpg?full=1&full=1


Az egykori VV Lóri, polgári nevén Csodó Lóránd, nemrég még azzal sokkolta a megmaradt rajongóit, hogy meleg oldalakon jó pénzért mutogatta méretes csúnyáját az érdeklődő férfiaknak.  


Lóri titokban egy meleg oldalon kényezteti férfiasságát




Most viszont az derült ki, hogy verekedésért is elitélték, bár állítja, hogy az igazságszolgáltatás áldozata lett csupán. Kicsit sántít a történet, amit előad a leszerepelt VV vitéz, szerinte ugyanis teljesen ártatlanul ítélte el a bíróság, sőt még védekezni sem volt lehetősége.  

"Hajnal kettő körül kijöttünk a helyről, amikor hat másik férfi megtámadott minket, mi pedig megvédtük magunkat. Sajnos nem úsztam meg ép bőrrel, ezért engem bevittek a balesetibe, mert felrepedt a szám, és a kezemet is felszakította az egyikük foga, ezért tetanuszt is kaptam. Ezután átvittek a kőbányai fogdába, ahol másnap délben kihallgattak.

Ezután eltelt több mint fél év, azt vártam, hogy esetleg lesz tárgyalás, de semmi sem történt. Aztán kaptam egy levelet, hogy vádlott vagyok és tárgyalás nélkül elítélnek, jogerősen, fellebbezésnek helye nincs. Nem értem máig. Kétszáznegyven óra közmunkára ítéltek, mert megvédtem magam. Nem volt más megoldás, muszáj volt belekezdenem."  

Nem elég, hogy 6 emberrel küzdött meg hősiesen, még be is zárták érte, ráadásul az egyik elvetemült ellenfele még a fogaival is sebesülést okozott az öklén. Csúnya egy világban élünk az már biztos, mindig az ártatlanokon csattan az ostor...!