http://cdn4.rtl.hu/44/01/a-celebek-mar-uton-vannak-afrika-fele-de-ki-hogyan-keszult-a-nagy-kalandra_image_aa16fa54e806fbc9d1c4520158a1_16-9?size=4&full=1

http://vipzone.reblog.hu/files/celebv.jpg?full=1

Egyáltalán nem vagyunk elragadtatva egyelőre a csapattól, akiket összefújt a szél a hétfőn startoló Celeb vagyok, ments ki innen legújabb évadára. Persze azért titkon reméljük, hogy rácáfolnak a várakozásainkra, de valahogy nagyon összecsapottnak tűnik jelenleg a szevezés.

Ennek a műsornak korábban az volt a vonzereje, hogy kifejezetten jól ismert, a szó hagyományos értelmében vett celebeket szívattak Balázsék pár héten keresztül (Jááj nágyoon kíígyóóó). Mivel a nézők tényleg családtagként tekinthettek a tévé képernyőn naponta megjelenő arcokra, többségüknek valóban kellemes szórakozás volt látni a megpróbáltatásaikat.

A jelenlegi csapat fele viszont csak jó indulattal számít széles körben ismert személyiségnek, és akik mégis azok, annyira érdektelen figurák, hogy nagyon nehéz megérteni, hogyan bazírozhatnak rájuk egy ekkora hagyománnyal rendelkező műsort. Maguk a szerkesztők is érezhették, hogy gyenge lábakon áll a stáb, ezért bevetették a szokásos csodafegyvert. Lesz a szereplők között három felnőttfilmes is, akik a munkásságukkal gyakorlatilag tökéletesen lefedik az ipar teljes palettáját.

Kezdetnek ott van Survivor Klaudia, aki kecses lábait váltotta aprópénzre és vitte filmvászonra a férfiak nagy örömére. Azután jön a csapat másik nagyágyúja, aki szintén a férfi rajongó tábort célozta meg. Pumped Gabó fiatal kora ellenére a melegfilmek frontján alkotott akkorát, hogy a továbbiakban soha senki nem vitathatja el tőle a pumpás becenevet. És persze egyáltalán nem utolsósorban, ott lesz hazánk egyik legismertebb exportcikke Cicciolina, aki minden mással szerepelt már, amit a kollégái kifelejtettek a repertoárjukból. Hogy ő nem fog egy óriáskígyótól megijedni, az szinte bizonyos.

Jön az egyik luxusfeleség is, aki minden elképzelhető dologtól retteg, ami mozogni képes és több magas sarkú cipellőt is csomagolt, amiben a dzsungelben szándékozik tipegni. Pintér Tibor, aki vén kecske módjára már az indulás előtt tervezi, hogy megnyalja majd a sót, illetve Tóth Andit, aki a lánya is lehetne. Nem is soroljuk tovább, van itt egy kis videó, ahol meg lehet tekinteni az egész díszes kompániát, amint a reptéren még az indulás előtt eszmélnek rá, hogy mi is vár rájuk. Láthatjuk azt is, hogy Pumped Gabót mit rejteget a bőröndjében - érti ez egyáltalán, hogy hova megy?

Már a reptéren kiderült, hogy ki lesz életképtelen a dzsungelben

Nyomj te is egy megosztást!

.