Csipkés bugyival ingerelték az amúgy is érzékeny idegállapotban lévő dáridókirályt a rács mögött.

Borsonline

Százhuszonöt napot töltött előzetesben a zenész, aki komoly lelki terhelésen ment keresztül ez alatt az idő alatt. A szégyenérzet majdnem felemésztette, de történt vele egyéb is: kikezdett vele egy női rabtársa.

Bár azt nyilatkozta, hogy diétázott bent, nyilvánvalóan nem a reformkonyhának köszönheti Galambos Lajos, hogy nagyon lefogyva, beesett arccal láttuk kilépni a börtön ajtaján. A mulatós zenész szemében csak pislákol a régi tűz, látszik, hogy fizikailag legyengült.

Lajcsi a szabadulása napján, vasárnap délután adott exkluzív interjút Hajdú Péternek, a Frizbi műsorvezetőjének, akinek megindító őszinteséggel beszélt a bent töltött napokról, és azokról az érzésekről, amelyek majdnem az őrületbe kergették. Mert lássuk be, furcsa dolgokat hozhat ki az embe­rekből a bezártság. A fogvatartottak – miután gyakran vannak tétlenségre ítélve – ál­landóan csak gyötrődnek, sebesen jár az agyuk, és olyan ötletek merülnek fel bennük, amelyek a kinti életben elő sem fordulhatnak.

A lelkemmel na­gyon sokat foglalkoztam bent – mondta Lajcsi a Frizbiben. – Vi­harzó érzéseim voltak. Ha kimegyek, azt mondom Boginak, váljon el tőlem, mert ez szégyellnivaló do­log, hogy mindenki rólam beszél. Azon is gondolkodtam, hogy változtassa meg a gyerekek nevét is, hívják őket a leánykori nevén. Ilyen érzéseim voltak – vallotta a zenész, akivel a bent töltött napok alatt egy egészen furcsa dolog is történt: – Egy nő kikezdett velem – folytatta a mesélést. – A mellettem lévő női zárkában lévő hölgy ott hagyta a bugyiját a zuhanyozóban. Kiszámolta, hogy utánuk mi megyünk fürdeni, és amikor ők jöttek visszafelé, mi pedig készültünk, akkor odakiabált nekem: hagytam neked valamit a zuhanyozóban. Amikor beértem, akkor láttam, hogy egy fekete francia típusú bugyit kaptam… – mosolyodott el végre Lajcsi. – Persze nem hozott tűzbe – fűzte hozzá pirulva a háromgyerekes apa.

Nyomj egy megosztást!

.