http://www.blikk.hu/data/cikk/2/34/17/93/cikk_2341793/7_o_gyozike-6-tum.jpg?full=1

.

Többször is megbizonyosodhattunk már róla, hogy Győzike olyan, mint az angolna. Annak ellenére, hogy neki és a feleségének több tízmilliós adótartozása van az egész család elképesztő luxusról publikál fotókat, ahol csak lehetséges. A sorba immár beállt Evelin is, akinek a legolcsóbb ruhadarabja egy kétszázezer forintos sportcipő volt, amit eddig bemutatott a Facebookon. Persze, akik ismerik a család történetét azok tudják, hogy nincs ezzel semmi baj, hiszen a lánynak egy külföldi milliárdos hódolója fizeti a cechet, a édesapja pedig még mindig a nagymamája 400 milliós örökségéből él ilyen jól. Ennek ellenére a NAV mégis ismételten kiszállt Győzikéjékhez és továbbra is arról faggatják, hogy miből telik neki olyan dolgokra, amit egy átlagpolgár legfeljebb valamelyik brazil szappanoperából ismerhet. A Gáspár család felháborodott feje ezek után a jogvédőkhöz fordult azon béli felháborodásában, hogy ártatlan emberek zaklatásával tölti az idejét a hivatal. Csak, hát a garázsában azért csak találtak valamit...

BLIKK

A showmannek a múlt héten meg kellett jelennie a salgótarjáni adóhatóságnál, miután egy ismeretlen feljelentést tett ellene, többek között azt állítva, garázsában 20 darab luxusautó áll.

A héten a Blikk már beszámolt arról, hogy Győző könyvelőinél házkutatást tartott a NAV, a showman korábbi cégei után nyomoztak, hogy mi okból, azt pontosan nem tudni. 2012-ben egyszer már vizsgálták, miből telik luxuséletre az egykori romanticos frontembernek. Akkor nagyjából 400 millió forint eredetét kutatták, amiről Győző azt állította, nagymamájától kapta. Egy évvel később Evelin ellen is vagyonosodási vizsgálat indult, ugyancsak luxuséletmódja miatt, most pedig újra Győző és Bea van soron.

Úgy tűnik azonban, betelt a pohár az adócsalás miatt korábban felfüggesztett börtönre ítélt házaspárnál, állításuk szerint levélben az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához fordultak segítségért. Győző szerint ugyanis üldözi őket az adóhatóság.

– Nyíltan vállalják az ellenem folyó hadjáratot. Ezt meg is írtam a levélben az ombudsmannak – magyarázta Győzi, aki egy ügyvédi irodán keresztül a Blikknek is eljuttatta a levél másolatát. Ebben állítja, a revizor közölte velük, nem nyugszik, amíg a celeb Győzit rács mögött nem látja.

„Vannak emberek, akik abban lelik örömüket, hogy engem pocskondiáznak, és besúgóként jelentik minden mozdulatomat... A »celeb« is ember, és megilletik az állampolgári jogai...” – írta levelében Győző, aki beleszőtte dr. Székely Lászlónak címzett irományába azt is, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem 20 luxusautó áll a garázsában. Összesen – olvasható a levélben, amit már állítólag fel is adott – 1 milliárd forint értékű autó van nála: Lamborghini, Ferrari, Bentley, Maserati és Porsche.

– Kérem, emelje fel a szavát a magyar emberek, az én és a többi „celeb” érdekében. Kikérem a magam és celebtársaim nevében a méltatlan elbánást, amit művelnek egyes hatósági emberek.... – írta levelében Győzike.

http://m.cdn.blog.hu/gy/gyozikeso/image/gyozi/gyozo_ferrari.jpg?full=1

Nyomj egy megosztást!

.