Lajcsi birtoka melletti elhagyatott részen a rendőrség egy gödörben fiatal nő holttestére bukkant. Az nem világos még, hogy tippre mentek, valaki esetleg odavezette őket, vagy egy véletlen műve volt, hogy előkerült a titokzatos hulla. Fotók is vannak a helszínről, mert egy élelmes falusi kikémlelete mi történt.

A falu­siak több mindent mondanak: vagy kutya ásta ki, vagy va­dászok ta­lálták meg, de az biztos, hogy valaki bűncselekményt követett el, mert eltemette ide azt a szerencsétlen fiatal nőt. December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt.

Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak.


Lajcsi és családja az ügyvédjükön keresztül annyit üzentek: nagyon megdöbbentek a hír hallatán, elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre töltik a mindennapjaikat.

Nyomj egy megosztást!

.