http://194.33.69.87/image/article/main/.660x1200/104768.jpg?full=1

Dennis teljesült az, amiről sok fiatal csak fantáziálhat: iskoláskorában ágyba bújt egy tanárával.

Ám hogy pontosan mikor, hány éves korában történt a lepedőgyűrögetés, arról a ValóVilág hetedik szériájának ezüstérmese mélyen hallgat, mert nem akar kellemetlen helyzetbe hozni senkit, mert véleménye szerint könnyen beazonosítható lenne az oktató.

– Ez egy elég kényes téma, pedig sokak szerint menő. A diplomaosztó után történt. Viccet félretéve, valóban volt egy ilyen eset, de még mielőtt mindenki arra gondol, hogy ezáltal akartam jobb jegyeket szerezni, elmondom, hogy nem lettem utána jobb tanuló – nevette el magát Dennis, aki erőteljesen próbált ködösíteni, amikor a kéjes órák időpontját firtattuk.

– Legyen annyi elég, hogy nem emlékszem pontosan, hány éves voltam, de taknyos. Egy osztálykiránduláson történt, véletlenül betévedtem a tanár szobájába, ahol aztán történt ez-az. De ez már rettenetesen régen volt – mondta el Dennis, aki elárulta a Borsnak, hogy 14 évesen veszítette el a szüzességét, életében a legidősebb nő pedig 47 éves volt. Aztán rögtön hozzátette, de nem a tanárnője volt az.

Nyomj egy megosztást!

.