https://tv2.hu/data/files/559/559940.w.jpg?full=1

Mert gondolkodsz azon, hogy erkölcsileg, művészileg, vagy akár megélhetési szempontból mit jelenthet neked ez az ajánlat. Arra jöttem rá, hogy ez egy butaság, elég szomorú, hogy ide jutottunk, hogy azon kell gondolkodni, hogy az ember elmehet-e egy csatornához, vagy sem.

(részlet a Mokkának adott interjúból)

Borsonline

A színész szerződése ellentmond a piaci törvényeknek, állítják a szakemberek. A tévések szerint itthon nincsenek olyan magas gázsik, amilyennel Stohlt megkínálták.

Bolond lett volna nemet mondani a tíz hét alatt megkereshető pénzre – pusmogják a hazai televíziósok, akik tudni vélik, hogy Stohl András, a Sztárban sztár meglepetésigazolása több milliót fog keresni adásonként. Mint tudjuk Stohl Andrást leszerződtette a TV2, ő lesz a Sztárban sztár egyik zsűritagja Liptai Clau­dia, Majka és Papp Szabolcs mellett. Átigazolása az RTL-től nagy port kavart, hiszen másfél évtizede dolgozik a legnagyobb kereskedelmi tévének, hol műsorvezetőként, hol sorozatok főszereplő­jeként láthatják a nézők. Utóbbi sze­repe most is aktív, a Válótársak harmadik évada ősztől látható a csatornán. Akkorra már elindul a Sztárban sztár is, így elképzelhető, hogy ha a néző kapcsolgat, egyszerre láthatja a két konkurens csatornán András arcát (ha a Válótársakat nézi, esetleg más testrészét is…).

A színész döntése sokakat meglepett, kivéve a szakmabelieket. – Nyilvánvaló, hogy normális tévé ezen a piacon nem ad ennyit senkiért – mondja informátorunk, aki tisztában van a hazai tévé­sztárok honoráriumának nagyságrendjével. Úgy tudni – folytatja –, hogy adásonként több milliót kap, és mivel tíz részből áll a Sztárban sztár, egy kisebb vagyont keres a műsorral. Még csak meg sem kell hazudtolnia magát, nem hírműsort csinál, azt gondol a politikáról, amit akar, beül egy szórakoztató műsorba, amiben egyébként biztosan tök jó lesz.

----------------------------------------------------------------------

Nagy Bandó András a napokban kemény hangú levelet írt Stohl Andráshoz, amelyben nem rejtette véka alá magvas véleményét az év átigazolásával kapcsolatban.

Stohl András interjút adott a Mokkának, amiben elmondja a motivációit, illetve válaszol az átigazolásával kapcsolatos, őt ért támadásokra is.

Mindenkinek önmaga döntését kell meghozni, mindenkinek a maga döntésével kell elszámolni. Sokat gondolkodtam ezen. Nem szabad és nem könnyű ítélni mások felett.

Stohl András elmondja az okokat az átigazolásával kapcsolatban

„Stohl András és a TV2 Csoport közötti megállapodás részletei üzleti titoknak minősülnek, így azokról nem áll módunkban nyilatkozni. Általánosságban elmondható, hogy amikor a sajtó sztárgázsikról találgat, legtöbbször a valóságtól elrugaszkodott feltételezéseik vannak, amik csak hangulatkeltésre alkalmasak.”





Nyomj te is egy megosztást!

.