https://nlc.p3k.hu/data/cikk/15/148017/2.jpg?full=1

„Múlt hétfőn közölték velünk a rendőrök, hogy már csak holttestet keresnek, de én azt érzem, hogy Fanni még él. Persze, lehet, hogy ez csak tagadás, sokk, de valamiért ezt érzem.”

(Fanni édesanyja)

Fanni édesanyja a kíméletlen tények dacára reménykedik még abban, hogy talán él még a lánya. Ha lehetősége lenne, akkor sem akarna találkozni a szörnyű tettel gyanúsított B. Lászlóval, aki azóta már részlegesen be is vallotta, hogy köze van az eltűnéshez.

Nem ismerem ezt a férfit, és soha nem is akarom megismerni! Nem akarok vele találkozni, nem akarom őt látni! Elképzelni sem tudom, mi­lyen ember lehet az, aki kioltja egy másik ember életét. Fogalmam sincs, miért kellett meghalnia a lányomnak... De már nem kaphatom őt vissza, így csak annyit szeretnék, hogy itt, Martonvásárhelyen magunk mellett tudhassuk végre. De amíg nincs meg, mit temessek el, egy üres urnát?

Fanni édesanyja megmutatta lánya szobáját, amely pontosan ugyanúgy várja, mint korábban.

Bár van Fanninak lakása Budapesten, amikor ott jártunk, elhoztam a kontaktlen­csetartóját, hogy itthon legyen, ha kell neki. Ott van az ágya fölötti polcon. Régen elköltözött már innen, néhány bútort be is pakoltunk a szobájába, de ide bármikor jöhetett, most is jöhetne. Nem könnyű ide bejönnöm, nem is voltam itt jó ideje, mert elérzékenyülök.

Fanni anyukája nem csak a kis szobát mutatta meg, ahová a család visszavárja a lányt, hanem mutatott egy fotót is, amely pár nappal azelőtt készült, hogy eltűnt volna. Az eddig ismeretlen képen szinte rá sem lehet ismerni az egykori VV Fannira.

Fanni utolsó fotója. Döbbenetesen néz ki rajta a lány

VV Fanni testét továbbra sem találják, de a rendőrség szerint egyértelmű, hogy nincsen már az élők sorában.

Nyomj te is egy megosztást!

.