A jobb napokat is látott műsorvezetőnek sikerült egy olyan adást levezényelnie, ami szélviharként söpört végig az interneten. Az egyenes adásban lement interjúban Szanyi Tiborral beszélgetett Demcsák, ahol már a bevezető felkonfban is többször összeakadt a láthatóan nem teljesen magánál lévő műsorvezetőnő nyelve. A folytatásban a gesztikulációját és az egyre zavarosabb kérdésfelvetéseit még a sokat látott beszélgetőtársa sem tudta hova tenni. Nehéz megérteni, hogy mit gondoltak a felvételen résztvevő munkatársak? Talán azt remélték, hogy a nézők betudják majd röpke diszponáltságnak a történteket? Az az egy biztos, hogy komolyan el kell majd gondolkozniuk azon, hogy bevezessék adások előtt a műsorvezetők szondáztatását. Apropó szondáztatás:

Demcsákot 2o16 május 2-án, hajnali két órakor igazoltatták a rendőrök, majd szondáztatás után kiderült, hogy erősen ittas volt. Jogerősen félmillió forint bírságot kapott, a jogosítványát pedig két évre elvették. Akkor sírva beszélt a bíróságon, hogy mennyire megbánta a tettét. Véralkohol szintje egyébként az igazoltatáskor jóval magasabb volt, mint Stohl Andrásé, amikor az súlyos közlekedési balesetet okozott.

Az alábbi videóválogatáson ki-ki kedve szerint csemegézhet a hihetetlen adásból. Megtekinthető teljes egészében, de ki is emeltük a legnyilvánvalóbb részeket, ahol Demcsák Zsuzsa ádáz harcot vív egy-egy nehezebb kifejezés artikulációjával, illetve észrevehetően hatalmas erőfeszítésébe kerül az adás levezénylése. Szomorú és szánalmas is egyben, amit látni fogunk.

Valami nagyon nincs rendjén, döbbenetes felvételek:

Ön szerint mi történt, milyen állapotban vezetett adást Demcsák Zsuzsa? - Videó

Kiváncsian várjuk hogy ezek után milyen irányt vesz az egykori majdnem kormányszóvivőnő karrierje. Zsuzsa ott bukta az akkori majdnem-kormány-állását, amikor kiposztolta, hogy a gyerekei csoporttársai között csórók is vannak és ez neki nagyon nem smakkol. Lassan másoknak lesz ciki az ő társaságában megjelenni.

Frissítés: Belső vizsgálatot indított Demcsák Zuzsa ellen az ATV. A vizsgálat végéig, letíltották a képernyőről.

Nyomj te is egy megosztást!

.