Ott kezdődött az egész, hogy az X Faktorból már a válogató legelején eltanácsoltak egy lányt, név szerint Nagy Szimonettát, ráadásul a zsűri nem is túl finoman adta a tudtára, hogy szerintük semmi keresnivalója egy ilyen műsorban. A szőke lány azonban a megszokottal ellentétben nem tűrte csendesen a kritikát, hanem kiborította a bilit, olyan dolgokat állítva, ami, ha igaz... teljesen elképesztő, na!

Ráadásul, ami nagyot dobott a dolgon, hogy az RTL gyalázásába postafordultával bekapcsolódott egy volt valóvilágos is, aki szintén azt állította, hogy nagyon komoly visszaélések történtek az ő szereplése alatt is a csatornánál. VV Tivy azt mondja, hogy jelenleg még köti a titoktartási szerződése, de amint az lejár azonnal kitálal és részletesen megosztja mindenkivel, milyen módokon manipulálták a Valóvilágot, amikor ő játszott. Ráadásul, mint tudjuk, neki százezres követőtábora van, tehát ténylegesen potenciális veszélyt jelenthet, ha csakugyan úgy dönt, hogy beváltja a fenyegetését.

„Patkány X-faktor megpróbálta őt is lejáratni, ahogy velem tette anno a szop*s ValóVilág. Aztán, ha elmondanám az egészet, hogy van, sírva fakadna az egész ország, úgy meg van játszva minden a csicska veréb RTL-nél. Ne törődj ezekkel a szop*sokkal majd apu ad nekik csak járjon le a szerződésem”.

VV Tivy


De térjünk vissza az alap sztorihoz: Szimonettának vélhetően nem kellett semmilyen titoktartást fogadnia és miután kurtán-furcsán eltanácsolták 3 hónap felkészítés után, úgy döntött, hogy fellebbenti fátylat arról, hogy milyen körmönfont módszerekkel hálózták be és érték el a szerkesztők, hogy gyakorlatilag totálisan hülyét csináljon magából a színpadon. Dacára annak, hogy előzetesen teljesen mást és máshogyan mondtak neki. Óriási kamuk derülnek ki mindjárt.

No nézzük az elképesztő történetet. Az abban elhangzó, hátborzongatóan profin leszervezett csőbehúzás és a további fejlemények rengeteg kérdést vetnek fel. Ráadásul az is bizonyos, hogy ezek után nem is lehet a továbbiakban úgy nézni ezt a műsort, mint eddig.

A kiesett lány elképesztő dolgokról rántja le a leplet, ha csak a fele igaz, akkor is sok:

 Csúnya titkok, botrányos leleplezés, ez folyik a háttérben

A szerkesztők annyival igyekeznek elintézni a sztorit, hogy a kiesett versenyző csupán azért vádaskodik, mert nem került be a döntőbe. Ami azért sántít nagyon, mert több konkrét állítás is elhangzott a kiesett versenyző szájából, ami tényeken alapul és elméletben nagyon könnyen cáfolhatóak lehettek volna. Lehet lassan eljön az idő, hogy nem lehet már következmények nélkül játszani a nézőkkel és már arra sem kell évekig várni, hogy egy bennfentes kipakoljon. Lásd Majka, aki évekkel később mesélte el, hogy milyen bődületes csalások mentek a második Valóvilágban.

Nyomj te is egy megosztást!

.