Blikk

Majka párja, Majoros Hajnalka még két gyerek után is irigylésre méltó formában van, pedig diétázni nem hajlandó, ráadásul szénhidrátfüggőnek tartja magát. Mégis, akkor mi lehet a tökéletes alakjának a titka? Hajni a Storynak mesélte el, hogy őt bizony nem lehet könnyen rávenni a diétázásra, viszont rendszeres tornázással kordában tudja tartani a testét. Majka elégedett is az eredménnyel, ugyanis neki párja a legszexibb nő a világon, kapcsolatuknak pedig egyik fontos eleme, hogy megtartsák az intimitást.

„Mi Petivel nagyon figyelünk arra, hogy nyolc év után is megtartsuk az intimitást. Ne csak szülők legyünk, hanem egymás szeretői is. A kettesben töltött idő nagyon fontos egy kapcsolatban. Peti egyébként rengeteget dicsér. Neki akkor is tökéletes voltam, amikor a szülés után maradt rajtam pár kiló felesleg. Számára én vagyok a legszexisebb nő a világon” – meséli Hajni.

A kétgyerekes anyuka szerint a remek formájához az adottságai is hozzájárulnak, jó géneket örökölt, és mindösszesen egyszer plasztikáztatott, még 2004-ben, amikor megcsináltatta a melleit. Hajni jelenleg abszolút elégedett magával, a tükörben egy tökéletes nőt lát, aki nem foglalkozik a korával, és már nem is kizárólag magas sarkú cipőket hord, mint huszonévesen. Majka sem arra vágyik, hogy párja csipkés fehérneműben várja otthon, de a rapper azért természetesen szereti a kicsit szűkebb ruhákat.

"Peti imádja a testem" Nem is csodáljuk:

Dundika és Majka kedvence

„Petinek mindenem tetszik, imádja a testem. Szereti, ha egy kicsit szűkebb ruha van rajtam. Érdekes, hogy őt nem a csipkés fehérneművel lehet elcsábítani. Jobban szereti az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat. Ha csipkés hálóingben várnám otthon, azt hinné, megőrültem.”

Nyomj te is egy megosztást!

.