http://vipzone.reblog.hu/files/tivy_99.jpg?full=1

Előzmény:

Tegnap az egykori VV Radics gyakorlatilag harakirit követett el azzal, hogy érvényes szerződése ellenére élő videóban vádolta meg a teljes RTL klub gárdát. Egész egyszerűen lebuz.izva őket. Amely gárda olyan mértékben összetart, hogy egyrészt közösen gondoskodnak egymás kielégítéséről és ami még rosszabb, aki esetleg a hagyományosabb felállást szereti, annak esélye sincsen nyerni a Valóvilág nevezetű játékban. Ami még durvább szó szerint nevesítette az egyik műsorvezetőt, Puskás Petit, aki szerinte az egyik ékes példája a csatornán belül uralkodó nemi alapon működő nepotizmusnak. Még aznap az összes közösségi oldalára gyalázkodó feliratokkal ékesített fotókat töltött fel, amelyeken VV Soma szerepelt. Információnk szerint egyébként máris feljelentés született az ügyben.

A részletekről a tegnapi cikkünkből lehet tájékozódni.


Radics Attila ámokfutásának videós bizonyítékát szerencsére lementette egy szemfüles néző:

Radics Attila élőben gyalázza az RTL-t



Igen ám, de a mai írásunk apropója ennél még sokkal komolyabb. Ugyanis ezzel nem ért véget a Valóvilág készítőinek vesszőfutása, sőt inkább még csak most fog kezdődni. Aki szeretné megőrizni a maradék illúzióját az inkább ne is olvasson tovább.

Számtalan korábbi szereplő pedzegette már, hogy néhány dolog nem teljesen úgy működik a játékban, a kiválasztásokon, mint azt a nézők hiszik. Eddig azonban senki nem merte elmondani az igazságot. Féltek a szigorú szerződéstől, ami kötötte őket, féltek az abban kikötött többmilliós kártérítési lehetőségtől. Reménykedtek, hogy talán a csatorna gondoskodik majd róluk és hallgatással próbálták megszolgálni a kapni remélt lehetőségeket.

Igen ám, de valakinek elege lett a soha be nem váltott ígéretekből, abból, hogy a szereplése csak negatív hozadékot termelt számára. Kiborította a bilit. De nem csak kilötykölte, hanem a pereméig teli edényt teljes egészében a titkolózók fejére öntötte.

Készítettünk egy exkluzív videóinterjút a bátor szereplővel, aki gyakorlatilag lerántotta a leplet azokról a titkos háttérmegállapodásokról és a nézők előtt ködös homályban tartott tényekről, amik gyökeresen meg fogják változtatni a véleményünket az egész Valóvilágról.

Lesz itt minden. Elmondja, hogy casting nélkül, meghívásra küldték be a játékba. Megtudjuk, hogy milyen extra ígéretekkel bírták rá, hogy szerepeljen és az is kiderül, hogy ezekből megvalósult-e valami egyáltalán. Azután szó lesz róla, hogy a riportszobában micsoda elképesztő instrukciókat kapnak és miként kellett eleget is tenniük annak. Hovatovább az is világossá válik, hogy vajon miért van ilyen brutális mennyiségű szex az idei műsorban és hogy vajon a játékosok önként bújnak-e ágyba egymással, vagy esetleg szerkesztői utasításra. Ja és az is szóba kerül, hogy miként befolyásolhatják a párbaj szavazásokat. Nagyon kemény és szókimondó videó következik. Hogy a Mátrixból vett hasonlattal éljünk: Eljött az idő, hogy bevegyük a piros kapszulát! Interjú alanyunk azt mondja, hogy ő már nem hallgat tovább, a szerződése lejárt. Szeretné, ha megváltozna a róla alkotott hamis kép és fel akarja nyitni a műsorba vágyakozó fiatalok szemét. A becsapott nézőkéről nem is beszélve.



Íme a leleplező videó, az egykori bennfentestől, aki megunta, hogy az orránál fogva vezették őt és a nézőket. Kellemes hüledezést kívánunk!

Egy volt játékos lerántja a leplet a Valóvilágról. Ez most tényleg robbanni fog!

Nyomj te is egy megosztást!