Kaleidoszkóp fényképe.


"Nem éreztem férfinak magam, otthon...!"

Mint nemrégen kiderült, VV Béci \ Young G elhagyta a családi tűzhelyet és összeköltözött egy titokzatos szuperbombázóval, akiről eleinte csak azt lehetett tudni, hogy mellette igazán férfinak érezheti magát, nem úgy, mint a gyermeke anyjával, Adriennel, aki elmondása szerint egy igazán önző asszony volt.

"Ezekkel az elfolytott érzésekkel évekig éltem, amik testileg beteggé tettek, de erről nyilván senki sem tud, nyilván ezt ő sem hangoztatja, csak szegény Ő! És én? Az értékeim teljesen a padlón hevertek, mert már nem éreztem férfinak magam, otthon nem volt minden rendben"


Szerencsére Béci szerelmi élete most már sínre került és a titokzatos szépségről is fellebbent a fátyol. Tényleg nem akármilyen bombanő az új menyecske, maximálisan érthető, hogy Béciben újra teljes gőzzel buzog a férfiasság.Nézzük csak, ki is igazából ez a lány!

Elképesztő képek az új barátnőről:

VV Béci új barátnője, Norina igazi bombázó



Sokak szerint azonban a dolog még nincs végérvényesen lejátszva. Adrienn ugyanis nem adta fel, hogy visszaszerezze gyermeke apját. Például nemrégiben egy közös képet posztolt a családról, VV Gigi esküvőjén, ahol együtt jelentek meg, Béci ugyanis modell barátnője helyett őt vitte el az eseményre.

Kaleidoszkóp fényképe.
Nórina, az otthon maradt barátnő nem is volt kifejezetten boldog a családi kép láttán és egy újabb dögös kép kíséretében háborodott fel elődje ravasz húzásán.


"Egy sunyi, hátsószándékos képnek ne higgyen senki! Kedves újságírók keressetek bátran!"



Nyomj te is egy megosztást!

.