http://vipzone.reblog.hu/files/vv_krisz_pumped_gabo.jpg?full=1

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, szakáll

Minden széria után adódik a következtetés, hogy bezzeg a korábbiak mennyivel jobbak voltak. Meg ugye, hogy hová süllyedhet még a minőség, ha a játékosok felhozatalát nézzük?

Majd általában levonja a konzekvenciát a megfáradt néző, hogy ennél már biztosan nincsen lejjebb. Legutóbb talán a VV Mici és Krisztián páros volt akik negatív csúcsot döntöttek, ők az utolsó napokban már nyulak módjára, a többiek szeme láttára hágtak, gyakorlatilag minden szóbajöhető testnyílást felhasználva a megfelelő eredmény érdekében.

Nos ők voltak eddig a nívó legalja, de most egy huszáros fordulattal a szerkesztők új dimenziókat nyitottak meg a döbbent nézők előtt. Ráadásul még csak nem is nyíltan, szemtől szembe. Mert tulajdonképpen a csatorna szíve joga, hogy kiket szerepeltet a műsorában, de egy minimális korrektség azért csak elvárható lenne a nézőkkel szemben.

Itt van ugye VV Krisztián, aki tegnap este az egyik beköltöző volt. Elsőre egy alaposan tetovált kigyúrt fiú látszatát kelti, aki pont passzol is egy ilyen játékba. A sztori szerint egy csajmágnes, aki tucatszámra fogyasztja a lányokat, akiknek elég csak meglátniuk őt és önként ajánlják fel a nemlétező szüzességüket, csakhogy a Valóvilág9 szívtiprója méltassa őket egy pillantásra.

Viszont a fiú elfelejtette megemlíteni, hogy közös filmben szerepelt a szintén a csatorna szárnyai alá tartozó Pumped Gabóval. Milyen filmben? Nos hát abban, amit kb. fél éve mi hoztunk nyilvánosságra a rajongók legnagyobb megdöbbenésére. Gabó, akit szintén megpróbáltak hatalmas nőfalóként beállítani ugyanis olyan melegeknek készült p.rnófilmekben szerepelt, amiknek megtekintéséhez tényleg kemény gyomorra van szükség. Ne csak amolyan habos-babos szerelmi történetre gondoljunk. A filmbéli partnerével, a jelenlegi VV Krisztiánnal olyan alaposan feltérképezték egymás rejtett zugait, hogy azt jobban legfeljebb egy prosztata vizsgálatra rendszeresített szonda tudta volna. Nem részletezzük, hogy ne kelljen kitenni a 18-a karikát. A videót lejjeb belinkeljük, bárki megtekintheti.

VV Krisztián a beköltözéskor láthatóan nagyon zavart volt. Feltehetően kicsivel az adás előtt értesül, hogy a nézők már pedzegetik, hogy megdőlt az álcája és nagyon nehéz lesz hónapokig előadnia a nőfaló amorózót, miközben idekint mindenki látta már, hogy miként teszik boldoggá egymást Pumped Gabóval. Szinte biztos, hogy meg is próbált kifarolni a szereplés alól, de már aláírt szerződésére hivatkozva visszalökték az arénába. Máskor előre gondolkozz haver! VV Tivy után valószínűleg ő lesz a következő, aki mire kiesik a Villából sokszorosan megbánja, hogy igent mondott a szerkesztők felkérésére.

Az alábbi videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. VV Krisztián, Pumped Gabó rajongóknak tiltott darab:

Pumped Gabó és VV Krisztián szerelme a filmvásznon

Egyébként a korábbi nyertes VV Aurelio is szinte sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egykori csatornája kit szerepeltet a Valóvilágban. Az egyéni stílusáról ismert Aurelioról készült is egy kis videó, ahol az első döbbenetében kerek perec elmondja, hogy mit is gondol a Bájdorong Bűvölő utódjáról. Ez is egy elképesztő videó, nem szabad kihagyni!

Aurelio meglátja Pumped Gabó szerelmét, VV Krisztiánt a tévében



A ma este beköltöző játékost elég sokan ismerhetik, érdemes belájkolni az oldalát, lesznek rajta érdekes dolgok:

Nyomj te is egy megosztást!

.

A játékosok Facebook oldalai:

____________________