Egy perc néma főhajtás... Zsófi tehetségét nem élvezhetik tovább a sorozat rajongói.

Blikk

Véget ért Zsófi karrierje az Éjjel-nappal Budapestben, a sorozat búcsút vesz az egyik legdögösebb nőjétől.

Két és fél év után döntöttek úgy a készítők, hogy kiírják a lányt a szappanoperából. A történet szerint persze bármikor visszatérhet, hiszen egyelőre csak Norvégiába távozott, miután egy Kornél nevű fiú ott ígért neki szebb jövőt, azonban a Blikk megtudta, a „hazaköltözésre" nem sok esély van. Már csak azért sem, mert a németek által írt eredeti forgatókönyvben, a Berlin Tag & Nachtban is távozik a karakter, és mivel a magyar sorozat is azt a formációt követi, így minden bizonnyal Zsófi számára sincs visszaút.

Ezt leginkább talán az ÉNB férfinézői bánhatják, hiszen Zsófival az egyik legdekoratívabb nő távozik a sorozatból. Minden hisztije ellenére sokak nagy kedvence volt, és központi szerepet játszott az Éjjel-nappal Budapestben.


Most azonban új állás után kell néznie, és valószínűleg nem lesz könnyű egy átlagos munkát találni azok után, hogy az elmúlt években naponta láthatták az arcát a nézők a televízió képernyőjén.

Arról már nem is beszélve, hogy az elmúlt két és fél évben igen jó fizetést tudhatott magáénak. Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a szereplők magas gázsival rendelkeznek.

– Havonta közel 500 ezer forintos fizetés üti a markukat. A vidéki szereplők pedig még albérletet is kapnak a munka mellé – nyilatkozta két évvel ezelőtt a Blikknek egy a sorozat berkeiben jártas informátor. A jólétből hirtelen kiesni pedig nem olyan kellemes.

A távozásról és jövőbeni ter­veiről szerettük volna megkérdezni Zsófit is, de nem kívánt nyilatkozni. Az RTL Klub viszont a hírt megerősítette:

– Valóban, a nézők már egy ideje nem láthatják Zsófit az Éjjel-nappal Budapestben. De azért jó nőkben nem szenvedünk hiányt, elég csak Alexára, Evelinre vagy Majára gondolni. Egy biztos, az Éjjel-nappal Budapestben továbbra is olyan szereplőket láthatnak a nézők, akiknek az életét érdemes figyelemmel követni nap mint nap – nyilatkozta a Blikknek Világi Péter, a sorozat sajtófőnöke.

Nyomj egy megosztást!

.