BLIKK

Megbotránkoztatóan viselkedett Krasznai Tünde – legalábbis ezt állítja egy neve elhallgatását kérő szomszédja. Olvasó-riporterünk elmondása szerint az X-Faktor felfedezettje lenge nyári ruhában, fehérnemű nélkül dajdajozott néhány másik lakóval a társasházuk udvarán.

Krasznai egy hetedik kerületi társasházban lakik a harmadik emeleten, immár egy éve. A földszinten él egy roma család, akik nagyon szeretik a zenét. Gitároztak, Krasznai pedig lement hozzájuk mulatozni és kiabált.

Szándékosan nem éneket mondtam, mert csak halandzsázott összevissza. Szerintem már nem volt szomjas – magyarázta az egyik lakó. Már nem először csinálta ezt Tünde. Máskor is randalírozott, amikor ivott. Ilyenkor soha nem kötekedik, csak énekel és kiabál. Olyanokat, hogy kenyérre sincs pénze, meg ilyenek. Ezúttal is így volt, annyi különbséggel, hogy most nem volt rajta fehérnemű.

Az énekesnő a fotók tanulsága szerint igencsak jó hangulatban volt


Krasznai elismerte, hogy a társasház udvarán énekelt, de azt tagadja, hogy ittas lett volna.

Olvasó-riporterünk szerint összefüggéstelenül szokott kiabálni


Igen, szórakoztam a szomszédaimmal, de ennyi történt és semmi több. Az ember próbál jó fej lenni, és ismert emberként is rendesen hozzáállni mindenkihez, de sajnos mindig van olyan, aki megpróbál előnyt kovácsolni abból, ha ilyesmit tapasztal. Nem az küldte a képet, akivel örömködtem, hanem valószínűleg az egyik emeleti lakó. Tudja, ez egy nagyon szegény környék. Nekik az a tízezer forint, amit ezekért a fotókért kapnak, kétheti kenyérre valót jelent. Egyébként én már egyáltalán nem iszom alkoholt. Ez fontos! És elhiheti, hogy bugyi is volt rajtam, amikor örömködtem. Egyébként pedig pont most költözöm el. De nem a történtek miatt, hanem azért, mert ez egy zűrös környék.

Nyomj egy megosztást!

.