Ádámot annyira összeverték egy diszkóban, hogy jelenleg kórházban próbál gyógyulgatni. A munkahelyéről kirúgták, amikor csurom véresen megpróbált munkába állni. Ennek ellenére nem tesz feljelentést valamiért. Furcsa történet következik:

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/37/29/11/cikk_2372911/7_o_-ujadam.jpg?full=1

Blikk

A ValóVilág 7. játékosa a minap néhány barátjával a magyar tenger északi partján szórakozott, amikor ismeretlenek megtámadták. Ádámnak eltört a keze, meg is kellett műteni. Jelenleg a gyulai kórházban ápolják, s egyelőre nem tudni, az orvosok mikor engedik haza.

– Igazából még most sem tudom, mi történt pontosan, miért kötöttek belém azok az alakok – mondta VV Ádám, aki nem szívesen beszélt a történtekről, hiszen érthetően nem csupán fizikailag, hanem lelkileg is megviselte az az éjszaka. – Tény, hogy jól éreztük magunkat, ittunk is, de nem voltam részeg. Már korábban is észrevettem, hogy ez a három férfi kiszúrt engem. Talán a ValóVilágból ismertek meg, de nem tudom biztosan, mert ez sem derült ki számomra. Én éppen táncoltam, amikor egyszer csak ott álltak mellettem, és az egyikük meglökött. Kérdeztem, hogy miért lökdös, mit akar, de csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki a pofám. A következő pillanatban már ütött is. Annyira váratlanul ért, s olyan gyorsan történt minden, hogy védekezni sem tudtam. A földre kerültem, majd még jó párszor belém rúgtak.

Ádámot a történtek után hazakísérték a barátai. A feje és a karja is nagyon fájt, de csupán másnap tudott elmenni orvoshoz.

A röntgenen kiderült, hogy eltört a jobb keze, sőt két csont is elcsúszott az alkarjában, ezért az orvosok közölték vele, hogy mindenképpen műteni kell. Erre azonban már szülővárosában, Gyulán került sor, ugyanis Ádámot – aki elképesztő fájdalmai ellenére, összeverve is bement dolgozni a munkahelyére, egy wellness-szállodába – a főnöke kirúgta, mondván, nincs szüksége ilyen balhés alakokra.

Mint ismert, Ádám a múlt héten egy vonatra szállt fel ittasan egy buli után. Igaz, abból még nem volt különösebb probléma, hiszen munkaidején kívül azt csinál, amit akar, rá­adásul nem csinált semmi rosszat, csupán énekelt, és egy fradistával került szóváltásba, de aztán békésen megbeszélték a dolgot, és nem fajult el a konfliktus. Most azonban ő húzta a rövidebbet, hiszen kórházban kötött ki. Ennek ellenére nem tesz feljelentést.

– Inkább igyekszem elfelejteni az egészet, s kicsit összekapni magam. Remélem, most már jó dolgok is fognak velem történni, mert eddig a nyaram elég pechesen alakult.

Nyomj egy megosztást!

.