Simon számára meglehetősen rosszul végződött egy kellemesnek ígérkező este. Barátnője társaságában próbálta jól érezni magát a VV6 csodabogara, aminek eredménye az lett, hogy "két 100 kilós vadállat" és a rendőrség szerzett nekik maradandó élményeket.

Simon az eset krónikáját a Facebook oldalán tette közzé:

Tegnap Parno Graszt koncertről kirángattak engem és a barátnőmet, mert 3 embert zavart hogy mezítláb táncolunk. a biztonságiak "finoman" kitessékeltek, majdnem eltörték a karomat, majd az egyik fel is képelt. a barátnőmet bevitték az általunk kihívott rendőrök. a tulajdonosnő vérmesen "garázdaságra" hivatkozva fenyegetett bennünket és hogy nem szeretne többet látni ott és kártérítési perrel fenyegetőzött: Incognito Bár Debrecen, kerüljétek messzire! :))) a fotókat egy ott szórakozó készítette rólam, aki végignézte az esetet, bent volt a tánctéren velünk és ő sem értette, de érthető módon nem mert közbe szólni.
azonkívül hogy mezítláb táncoltunk cigányzenére színes ruhákban ( meg is hívott egy vendég italra, mert nagyon tetszett neki ahogy felöltöztünk) egy nagyon szűk helyen és jól éreztük magunkat, aztán a semmiből hátulról kicsavarta a karom két 100 kilós vadállat, majd kiráncigáltak, kint pedig mivel próbáltam kiszabadítani a karom fel is képelt "atyai célzatú pofonnal", a kiérkező rendőrök pedig végig sem hallgattak bennünket, és ez már nem az első alkalom volt, persze ilyenkor mondhatják, hogy mi provokáltuk a viselkedésünkkel őket, de szerintem ez azért már túlzás, hogy ilyen agresszív vadbarmok akkor bántalmazhatnak kedvükre, amikor csak kedvük tartja, mert 3 unatkozó tinipicsának nem tetszett, hogy vv simon és barátnője mellettük táncol. a rendőrségen a barátnőmet levetkőztették és egy kurva mellé tették be egy szűk cellába, drogok után kutatva mindenét átvizsgálták, de meglepetésükre semmit sem találtak. a csavar a történetben, hogy később a rendőrök segítőkészen hazahozták őt és útközben felszedtek engem is a kórházból jövet, ahol felvetettem a látleletet, de a feljelentésen még gondolkozom, mert a rendőrök azt mondták ha ezt megteszem, akkor a barátnőmet visszaviszik a cellába...


Nyomj egy megosztást!

.