http://vipzone.reblog.hu/files/rendor_kuty.jpg?full=1

Nagyon csúnya történet kezdett el terjedni tegnap, köszönhetően egy titokban felvett videónak. Az ablak mögül rögzített felvételen jól látszik, hogy egy dányi járőrpáros férfitagja brutális ütéssel repíti be a szolgálati autójának csomagtartójába az aprócska állatot. A felvétel villámgyorsan elterjedt az interneten, a felháborodás óriás lett. Olyannyira, hogy az még a hivatalos szervekhez is elért, akik szokatlan módon azonnal intézkedtek és rögvest fel is függesztették az ártatlan állattal elképesztő kegyetlenséggel bánó rendőrt. Az már csak halkan vetjük fel, hogy vajon ez a férfi miként viselkedhetett a négy fal között, ahol biztos lehetett benne, hogy senki nem látja…

A brutális videó, csak erős idegzetűeknek:

A nagyon erős rendőr, egy parányi kutyát boxszol be a csomagtartóba

A közösségi médiában, majd az online portálokon megjelent videófelvételen látható esettel összefüggésben a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt 2018. február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette.

A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

A gödöllői rendőrök intézkedtek a kutya soron kívüli állatorvosi vizsgálatára, amely elsődlegesen megállapította, hogy az állat nem szenvedett sérülést az eset során.

Nyomj te is egy megosztást!

.