http://cdn2.rtl.hu/50/d5/pumped-gabo-mostantol-csak-akkor-live-ozunk-ha-be-vagyunk-durrantva_image_eeef8e80a56aec1805d796fa4c72_16-9?size=2&full=1

Kevés híja volt, hogy Siófokon nem verték össze a biztonsági őrök az RTL ifjú zászlóshajóit: VV Somát, Pumped Gabót és Farm Gábort. Megmenekülésüket valószínűleg annak köszönhetik, hogy egyikük végül is elkezdte videózni a telefonjával a verbális inzultust, amit talán emiatt nem követtek valódi pofonok. Mindenesetre Soma erősen tart tőle, hogy ha visszatérne a helyszínre valamelyik korábban megvadult biztonsági őr egy hátsó helyiségben jól ellátná a baját.

A buli végén a hajnali órákban indultunk haza. Ekkor már lombfúvóval takarították az előző este nyomait a sétányról, ami Gabónak nagyon megtetszett. Oda is ment az egyik gyerekkori barátommal a takarítóhoz, hadd próbálja ki a szerkezetet. Aztán éktelen üvöltözésre lettünk figyelmesek, 10-15 biztonsági ember jött felénk, miközben repültek a „büdös köcsögök” meg a „f.szszopók”. Az egyikük meglökte a barátomat és Pumpást, Gábor kezéből kiesett a telefon, darabokra tört, a cimborám pedig a kerítésnek zuhant.

Íme a videó, aminek a celebtársaság a megmenekülését köszönheti. Igazán érdekes dolgok hallhatóak rajta:

Így inzultálták Somát, Gabót és Farm Gábort Siófokon - leleplező videó


Próbáltam velük normálisan kommunikálni, mert nem balhéztunk, kötekedtünk. Mégis folyamatosan jöttek a beszólogatások, „celeb k.rvák vagytok”, „büdös kutyák, takarodjatok innen”, „ez a való világ, nem a másik”. Sőt még a társaságunkban lévő egyik lány is megkapta a magáét, hogy a legősibb mesterséget űzi. Ám amint észrevették, hogy kamerázom, elcsendesedtek.

Az eset óta nem voltunk Siófokon. Nem is tudom, mi lenne, ha megint megjelennék ott, de kicsit tartok attól, hogy kapnék egy-két sallert az egyik eldugott helyen.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?