http://vipzone.reblog.hu/files/alek_buli.jpg?full=1

Alekosz, mint egy kis magyar Hefner utánzat, bulit tartott érdi otthonában, amelynek bevakolására 15 éve nem telik neki. Igaz az odalátogatókat ez egyáltalán nem zavarta, hiszen volt elegendő pálinka és látnivaló. A házigazdának ismét új barátnője van, hogy hol ismerte meg azt hamarosan meg is mutatjuk. A hölgyikét gyakorlatilag az Isten is a valóságshow veteránnak teremtette. Nyeli az alkoholt, mint kacsa a nokedlit és nem lehet azzal vádolni, hogy intelligenciában Alek fölé akarna kerekedni. Imád meztelenkedni, az ágyban egy vadmacska. És híres barátjára úgy tekint, mintha Akropolisz mesés ajándékát nyerte volna el. Hiszen a csodaembernek pisztolya is van.

Alekosz nem is olyan régen a Facebookon is eldicsekedett, hogy fegyverviselési engedélyt szerzett. Még a fotóját is megosztotta rajongóival. A dokumentumot megtekintve jól látszik, hogy az önvédelemre adta meg az engedélyt a hatóság. Mi eléggé sokáig vizsgáltuk, de sehol sem találtunk egy olyan kitételt, hogy a fegyver, amire a jogosítvány szól, felhasználható arra, hogy a tulajdonos totálisan részeg barátnője műfalloszként használva sz.pást imitáljon rajta, majd több lövés is leadva szerepeljen egy videóban, amiben ezek után meztelenre vetkőzve….

Na tudják mit? Nem részletezzük tovább! Mindenki nézze meg maga, mert, ha mi meséljük el, akkor még valaki azt hinné, hogy kitaláltuk csak az egészet. Megértjük, mert tényleg alig hihető események játszódnak le a videón. Annyit azért még megsúgunk előre, hogy a felvételen feltűnik Alekosz apja is, akinek láthatóan teljesen megszokottnak tűnik, hogy a fia barátnője tök pucéran vonaglik a vendégek szeme láttára. Illetve Akkor sem tűnik meglepetnek, amikor a lány keze eltűnik Alek sliccében és…

Na jó jöjjön a hihetetlen házivideó:

Alekosz és barátnője bulizott, de valaki levideózta

Nyomj te is egy megosztást!

.