Valóvilág képekben fényképe.

Lakatos Brendonnak (ez álnév egyébként) nagyon komoly rajongói van. És elég sok ideje videókat készíteni, ugyanis háziőrizetben tölti mindennapjait egy furmányos szerkezettel a bokáján, ami nem teszi neki lehetővé, hogy észrevétlenül átlépje az édes otthon határait. Ezért aztán csodálóit szórakoztatja a Facebookon és a Youtube-on. Magyarán mondva ő most egy videóblogger, aki az életével kapcsolatos élményeket oszt meg. Nem éppen elméleti fizikát oktat ugyan, de mégis sokezren látják legtöbb videóját. A hozzávetőlegesen 1.5 kilós aranyláncában szereplő férfiú tegnap is úgy gondolta, hogy csinál egy vicces élő közvetítést. Testvére majd másfél éves kislányát a karjaiba véve a csepp baba szájába egy frissen meggyújtott cigarettát nyomott és a tiltakozó gyermeket arra biztatta, hogy tüdőzze le a füstöt. Mivel a kisleány láthatóan nem akarja elkezdeni a dohányzást a lelkes nagybácsi tovább presszionálja szerencsétlent.

„Tüdőzd le! Erre tanítottalak? Húzzál innen! Nem bírod te a Marlborót, hozzá vagy szokva a töltött cigihez!”


A döbbenetes videó itt megtekinthető:

Update: Brendon újabb videója, amelyben elmondja a véleményét

A rajongói kedvéért kényszeríti cigarettázni egy kislányt a háziőrizetben lévő férfi

A felháborodás elementáris erővel söpört ezután végig az interneten, sokan azonnali komoly büntetést követelve a férfinak. A videónak több variációja is létezik már reméljük, hogy azért a hatóságok figyelmét sem kerüli el majd a döbbenetes eset.

L . Gusztáv alias Lakatos Brendon 2015 decemberében Budapesten, egy Dohány utcai söröző előtt bántalmazott egy férfit, egy másikat pedig késsel megsebesített. A férfi akkor elmenekült a helyszínről, de később elfogták és előzetesbe került. Jelenleg egy XX. kerületi lakásában tölti házi őrizetét, egy nyomkövetővel a lábán.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?