„Ahogy az adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé.”

Berki Krisztián

A hazai celebélet két prominens állócsillaga elképesztő történetet produkált. Szeretnénk azt hinni, hogy az egész egy jól felépített médiahekk, de, aki ismeri a szereplőket, az jól tudja hogy szó sincs ilyesmiről, ők egész egyszerűen képesek rá, hogy adásban megtegyék, amivel vádolják egymást.

A sztori zanzásítva a következő: Baukó és Berki egy ideje közösen vezetnek egy műsort az FM3-on, ahol viszont szakmai ellentétek miatt (Berki többször nem hagyta szóhoz jutni Baukó Évát) adásban estek egymásnak a ledöbbent vendég és a kameramanok jelenlétében.

„Te, mit képzelsz ma­gadról? Nekem ne szólogass be élő adásban! Takarodj az utamból, mert eltüntetlek. Elintézem, hogy soha többé ne vezethess műsort”.

Az eset odáig fajult, hogy a sértett, egykori VV Éva élő live videóban tálalt ki, amelyben láthatóan felzaklatva azzal vádolta meg kollégáját, hogy az majdnem megverte az adás utáni pillanatokban. Ráadásul azt is elkotyogja, hogy Berki korábban szexuálisan is közeledett feléje, annak ellenére, hogy annak már akkor kapcsolata is volt. Sőt a feldühödött lány még azt sem félt elmondani, hogy az egykori Fradi vezér milyen módon csajozik titokban a barátnője háta mögött. Kiborította a bilit, de rendesen.

Berki sem maradt azonban adós a válasszal és szintén egy live videóban tájékoztatta a rajongóit, hogy Éva nagy valószínűséggel valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt próbált meg a stúdióban műsort vezetni, de koholt a vádjait sem a józanság mámortalan perceiben fogalmazta meg.

Na ekkor aztán végkép kiengedte a szellemet a palackból, mert itt Baukó Évánál végképp elszakadt a cérna. Azonnal elrohant a legközelebbi kórházba, ahol egyenes adásban közvetítette, hogy vért vesznek tőle, a korábbi alkoholfogyasztásának tisztázása céljából, majd ezután jött csak az igazi bejelentés….

Nem lőjük le teljesen a poént, lássuk az elképesztő videókat!

„Két hónapja még engem akart megb.szni!” Baukó Éva tombolva vádolja Berki Krisztiánt, de az sem tesz lakatot a szájára:

Baukó Éva - Berki Krisztián egymásnak esik

A TV2 csoport illetékesei kijelentették, hogy a páros a továbbiakban nem fog közösen dolgozni.

Nyomj te is egy megosztást!

.