http://24.p3k.hu/app/uploads/2017/06/kepernyofoto-2017-06-30-7-55-01-e1498802157125-480x270.png?full=1

Múltkor például egy ízléses meztelen fotót is kitett rólam Bence!

(Adél)

A rajongók legnagyobb megrökönyödésére Bence már nem először olyan intim képet osztott meg kettőjükről, ami egyértelműen a közös életüknek azokban a perceiben készült, ami elméletben csak rájuk tartozna. Sokan már az is furcsállták, amikor feleségét, Csobot Adélt majdnem teljesen Éva kosztümben publikálta (azt a képet azóta törölte mindenhonnan, de nálunk persze megvan), de a mostani kép egyértelműen ellenérzéseket váltott ki néhány követőjüknél. A műsorvezető a képhez tartozó leírásban ráadásul eléggé profánul utalgat arra, hogy mit is ábrázol a kompozíció valójában. Az olyan hashtagek, mint couplegoals, fullmoon, night, aftersex… jól körülárnyalják a tartalmat.

A rajongók ezúttal, dacára a nem mindennapi képnek, meglehetősen vegyesen fogadták a sokuk számára talán túlzottan kitárulkozó tartalmat, aminek hangot is adtak, többek között közönségesnek titulálva a posztot.

A képeket és a reakciókat itt megtekintheti a nem prűd közönség:

Istenes Bence és Csobot Adél nagy vihart kiváltó képei

Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, de szerintem még nem léptük át a határt. Közzétettünk már más intim fotót, például csókolózós képet is. Fontosnak tartjuk, szeretjük megélni ezeket a pillanatokat, és jó másokkal megosztani. Na és mi van, ha igaz a képaláírás? Akkor sincs semmi.

Nyomj te is egy megosztást!

.