http://vipzone.reblog.hu/files/fabian.jpg?full=1

http://cdn8.rtl.hu/010/323/fabian-franciska-mellekoze-csak-ugy-ragyogott-a-hgt-szinpadan_image_10323678_16-9?size=2&full=1

Franciska jelenleg ügyvédet keres, aki 6 év távlatából érvényesítené érdekeit és fellépne a védelmében. Ugyanis menetközben rájött, hogy akarata ellenére megerőszakolták egy p.rnófilmben, méghozzá nem akárki, hanem a híres, hírhedt análpápa becenevű producer. Az illető nevéből talán az is kiderül az olvasónak, hogy Franciska nem egy hagyományos témájú filmben szerepelt. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy a lány helyében mi is valami tudatmódosítóra hivatkoznánk, mert olyan dolgokat és olyan módokon tesz meg a felvételen, amivel dicsekedni nem igazán lehetséges. Nem részletezzük az elképesztő látványt, ami a filmkockákon pereg, mert nem szeretnénk kitenni a 18-as karikát. Kicsit lejjebb a linken mindenki tanúja lehet szegény leány megpróbáltatásainak és megalázásának.

Egy modellválogatásra mentem el, ahol a kezdetekben mindenki nagyon kedves volt velem, itallal kínáltak, és interjút készítettek velem. Eleinte kedélyesnek tűnt a helyzet, de a második ital után eltűntek az interjúztató emberek, és bejött két idegen pasi. Az italomban drog lehetett, mert akkorra olyan állapotba kerültem, hogy semmire sem tudtam reagálni. A felvételeken is látszik, hogy szinte magatehetetlen vagyok, bármit megtehettek velem. Nem igazán tudtam befolyásolni a helyzetet, az emlékeim is elég homályosak.

Döbbenetes dolgokat tesz két férfi szegény lánnyal a videón:

Az X Faktoros Fábián Franciska nem X Faktoros produkciója

Kicsit árnyalja a komoly vádakat az a tény, hogy korábbi Hungary’s Got Ta­­lent szereplésekor anyaszült meztelenül állt a zsűri és a kamerák elé. De az X Faktorbéli produkciója sem éppen a visszafogottságáról volt híres. Ettől függetlenül persze nagyon szomorú lenne, ha igaz lenne a történet, bár mi magunk értetlenül álluk a tény előtt, hogy 6 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy szegény lányban derengnie kelljen, hogy valami olyasmi történt vele, amit ő nem akart.

Nyomj te is egy megosztást!

.