http://vipzone.reblog.hu/files/radics.png?full=1


Egy igazi nagyágyú költözött be tegnap, akit megint ki tudja, hogyan válogattak be a műsorba. Az ismert Youtube videós, Radics Attila, VV Radics néven vonult be az önkéntes rabságba. Rossz nyelvek szerint azért, mert kifejezetten rosszul áll anyagilag és ebből a kalandból tervezi megszilárdítani a költségvetését. Vélhetően ő is, mint hírhedt elődje Tiv Tivy, arra bazírozik, hogy az óriási online ismertsége és az onnan elcsábult követői simán beszavazzák a fináléba. De a példaként felhozott Tivy esete is bizonyítja, magasról lehet igen nagyon pofára esni. Tehát ebben az esetben sem biztos, hogy VV Radicsnak elegendő lesz a győzelemhez, hogy idekint humorosnak szánt videóinak milliós nézettsége van.

Neki amúgy példátlan módon megengedték, hogy a vezetéknevét használja a játékban, amit nyilván a brand építés szándékával választott. Hogy a csatornát mi motiválta ebben a kissé furcsának ható kivételezésben azt csak ők tudják. Tulajdonképpen már időszerű is lehet, hogy a játékosokat nagyobb cégek akár örökbe is fogadhassák és így a következő szériában már például VV Csőszerelő Kft veszekedésénél szurkolhassunk, hogy vajon kap-e egy pofont VV Tesco gazdaságostól, Miközben VV Intimbetét kisasszony mindent megtesz, hogy összebékítse őket.

Na de félre a szomorú jövő baljós árnyainak ecsetelésétől! Vessünk tekintetünket a nagy videómágus munkásságára. Illetve annak egy picinyke szeletére! Nini mi van itt? Csak nem egy újabb gyöngyszemre bukkantuk? Hiszen ez a videó merőben más, mint amit eddig megszokhattak a rajongók. Nem is kicsit.

A felvételen ugyanis a jóhírére olyannyira kényes Radics pár évvel ezelőtt még igencsak szabadon értelmezte a szerelmi magánélet fogalmát. Hogy a hölgy, aki előtte térdepel, majd egyéb pozícióban is magába fogadja a videómágust - vajon mit szólt a kéretlen nyilvánossághoz, nem tudni. Az biztos, hogy VV Radicsnak is eléggé rosszkor jött, hogy meglehetősen apró kismicsodáját ilyetén módon ismerte meg az ország és mondjuk nem egy fergeteges valóvilágos buli után a nyugiszobában.

Így elpazarolni ezt a remek lehetőséget....

A videó megtekintését semmilyen korosztály számára nem ajánljuk:

VV Radics - Radics Attia eltitkolt filmje, de ki az a lány ott lent?




VV Radics egyébként egy követendő példaképnek és Magyarország legjobb videósának tartja magát.

A játékosok Facebook oldalai a baloldalon áttekinthetőek. Érdemesek a tanulmányozásra.

Nyomj te is egy megosztást!

.