Az énekesnő 2005-ben

Norbi lefogyasztott már jó néhány túlhízott celebet. Az már más kérdés, hogy nagy részük valamennyi idő elteltével ugyanakkorára ette magát, mint korábban volt. De addig legalábbis lehetett beszélni az Update-ről és csodálni az elszánt edzői munkát.

Sajnos ezúttal a promóciós zsírégetésből simán égés lett, méghozzá nem is kicsi. Schobert Norbi ezúttal túl nagy fába vágta a fejszéjét, amikor elhatározta, hogy Tóth Verából egy kicsivel kisebb méretűt kreál.

Az énekesnő eleinte szorgalmasan töltögette fel Facebookjára a képeket, amin látni kellett volna a súlyveszteséget. A valóságban, mint utólag bevallotta esze ágában nem volt tornázni, mert sem ideje sem kedve nem volt hozzá. Az Update kaják persze isteni finomak és rendkívül hatásosak. Ez utóbbi megállapítást azzal szándékozott bizonyítani Vera, hogy ha nem is fogyott, de legalább nem is hízott, mióta a csodakajákat ette.

Vera és Norbi végül is közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy jobb ezt a dolgot nem erőltetni, miután fél év elteltével is hiába keresték a leghalványabb jelét is a súlyvesztésnek.

Igazából nem látom benne a törekvést és a tüzet, úgyhogy nem akarom őt noszogatni. Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. Nem tudok másik ember helyett sem élni, sem enni.


Nem próbáltam ki a Norbi-féle gyakorlatokat. Kaptam tőle egy csomó DVD-t, de alig vagyok otthon, így nem tudok a képernyő előtt sportolni. Az edzőtermekkel meg eleve problémám van, én a természetben szeretnék sportolni.

Valamennyire igaza van Norbinak... Nagyon szeretem az ételeit, hatásosak, hi­szen súlygyarapodásom nincs. Csak a sportot kéne beiktatnom az éle­tembe. Norbival teljesen más a felfogásunk ilyen téren. Őt a sportra nevelték tizenéves kora óta, én énekesnő vagyok. Nekem az első a zene. Hajnali négyig koncertezem, én nem tudok felkelni hatkor, hogy egy szigetkört fussak!



Nyomj egy megosztást!

.