http://nlc.p3k.hu/data/cikk/15/146271/1.jpg?full=1

Sajnos lányok legszebb testrésze is öregszik. Így aztán sokan idővel úgy érzik ideje egy kis ráncfelvarrásnak odalent. De vajon, hogyan néz ki jelenleg VV Éva és VV Anikó ez ügyben és tervezik-e, hogy befizetnek egy kis állagjavításra?


VV Éva legszebb testrésze felől teljesen nyugodtak lehetünk. A valósághős-veterán kérdésre elmondta, hogy teljesen elégedett a nunijának kinézetével és azok a szerencsés férfiak sem panaszkodtak eddig, akiknek módjuk volt közelebbről megismerni azt.

Nekem szerencsére nincs salátám, az enyém baba. Elégedett vagyok vele, nem volt még panasz soha rá, és egyelőre nem szültem, így nem kell fiatalítani.


A sokadszorra lefogyó, majd meghízó VV Anikó szerint 39 évesen már lehetne mit javítani, de az övé teljesen patent. Ámde, ha mégis meglazulna itt-ott a kéjbarlang, akkor nem habozna egy operációval rendbe tenni a problémás részeket.



Most még ne­kem sincs okom pa­naszra, így 39 évesen sem. Ha csúnya lenne, vagy elégedetlen lennék vele, akkor nem sokat gondolkoznék rajta. A férfiaktól úgysem várhatjuk el, hogy jelezzék, valami nem stimmel vele. Ráadásul én mindennap látom, így azt a változást is nehezen vehetném észre, amit a felettem elrepülő évek okozhattak.

http://static.femina.hu/hazai_sztar/fotok_igy_neznek_ki_most_a_valo_vilag_leghiresebb_sztarjai/aniko2.jpg?full=1

Nyomj egy megosztást!

.