http://vipzone.reblog.hu/files/varga_viktor2.jpg?full=1

Mindenki kedvence, a rendkívül szimpatikus celebfiú, Varga Viktor elment bulizni kicsit az éjszakba. Hajnali 4 óra tájékán barátaival, cseppet italos állapotban leintettek egy taxit és hősünk egy félig elfogyasztott gírosz társaságában becsusszant a hátsó ülésre és jóízű falatozásba kezdett a sofőr legnagyobb megrökönyödésére.

A felháborodott személyszállító szerint, Viktor az utazás során, celebhez méltatlanul viselkedett és az illuminált állapotban elkövetett gíroszozás közben egy darab húst az üléshuzatára pottyantott, amivel 30 ezer forintos kárt okozott neki. Ráadásul, ami a legrosszabb, a vétkes egész egyszerűen megtagadta, hogy a pitiáner összeget kifizesse és mindössze egy ötezressel akarta kiszúrni a szemét a felháborító eset után.

Keményen ittasak voltak, de nem először látok ilyet az éjszakában. Elvittem őket, felismertem Viktort, gondoltam, tud kulturáltan viselkedni. Sajnos nem. Leette gírosszal az üléshuzatot, lepotyogott a földre a hús. Miután kiszálltak az autóból, a többiek bementek a szórakozóhelyre, de Viktort feltartóztattam, hogy fizesse ki a takarítás árát. Elkezdte nekem magyarázni, hogy testvérek vagyunk, és felajánlott ötezer forintot, ami kevés, hiszen én ilyenkor majd’ egy teljes napra kiesek a munkából.

Szerencsétlen taxisnak a saját elmondása szerint egy teljes napig ki kellett állnia a munkából és a saját 30 ezer forintjából tisztíttatta ki a husifoltot az üléshuzatból. Kára gyakorlatilag alsó hangon is megközelíti a százezret. Ráadásul lelkileg is nagyon komoly trauma érte, ugyanis Varga Viktor miután megtagadta a kártalanítását a szeme láttára vizelni kezdett a nyílt utcán, amivel egyszersmind véleményt is nyilvánított az általa kért összeg nagyságrendjét illetően.

Visszajött a másik két barátja, és hisztizni kezdtek, hogy nincs náluk ennyi pénz, és ne tegyem tönkre őket. Kértem, hogy ne hagyjanak pácban, erre Viktor azt mondta: „hugyozok rá”, majd lehúzta a sliccét, és vizelni kezdett a nyílt utcán.

A bajban is leleményes taxisofőr ekkor hirtelen előkapta a telefonját, hogy megörökítse Varga Viktort, amint a belváros kellős közepén vizel. Ezáltal is revansot véve az őt ért megaláztatásért és, hogy a felvétel értékesítésével jogosan csökkenthesse az őt ért károkat.

Természetesen fotó is van a hihetetlen esetről:

Varga Viktor leengedi a fáradt olajat, a taxis centikről fényképezi

Valóban ettem a kocsijában, és lepotyogott a hús, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy meglehetősen agresszív volt velünk a figura. Egy darab hús esett le, amiért 30 ezer forintot akart kérni, ezt túlzásnak tartottam. Nekem is van ­autóm, tudom, ismerem az árakat, ennyiért kívül-belül kitakarítják a kocsit, ezért csak ötezret hagytam ott neki. Szeretett volna nagyot akasztani azon az egy kis folton - nyilatkozta a zsugori celeb.

Nyomj te is egy megosztást!

.