VV Laci nem nagyon tud beletörődni, hogy mostanra már a lőtéri kutya sem kíváncsi rá. Gyakorlatilag Kiszel Tündei magasságokba "emelkedve" hetente igyekszik kitalálni valamit, hogy a neve felmerüljön az írott sajtóban. Múlt héten még emigrálni akartak Edinával Németországba, előtte pedig saját közösségi oldalukon emelt díjas SMS-ben szerették volna megcsapolni a megmaradt rajongók pénztárcáját. Szakítanak, meggondolják magukat, mindegy is mi történik, csak beszéljenek még róluk pár mondatot.


Mit lehet még kitalálni ezek után? Talán elmegy dolgozni a VV7 helyesírással alaposan hadilábon álló IQ bajnoka?

Nem.

A tévében szeretne ketrecharcban megverekedni a ValóVilág6 győztesével, Aurelioval.


"Kitettem egy képet a ­Facebookra, amihez Aurelio azt kommentelte, hogy vár minket a háza előtt. Ami annyit jelent, hogy összemérhetjük az erőnket..." – mondja Laci, aki arról szemérmesen nem beszél, hogy feltűnési viszketegségében becsületsértő posztot publikált.


Aurelio sem hagyta szó nélkül a dolgot és felvetődött, hogy, ha Lacinak van vér a pucájában, akkor tettekkel is álljon ki a szavai mellett. Persze megélhetési celebünknek azonnal támadt is egy remek ötlete. Amivel azt is bebiztosítaná, hogy nehogy véletlenül túl nagy ruhát kapjon és egyben ismét visszatérhetne néhány percre a képernyőre a nála jelentősen sikeresebb Aurelio hátán.


"Egy barátságos meccset tervezek vele. Az ötlet pedig nem azért jött, mert a Facebookon elindult ez a szócsata, hanem már korábban. Egyszerűen csak szeretném, ha kiderülne, melyikünk a keményebb legény, és erre az MMA tökéletesen alkalmas. Ez egy küzdősport, amely a dzsúdónak és a birkózásnak a keveréke. Korábban már űztem ezt a sportágat..."

Vedd fel a pizsamát Lacikám és álmodj tovább! Szerencsére a VV6 győztesének esze ágában sincsen segíteni neked abban, hogy visszatérj a képernyőre. Tartunk tőle, hogy a szájhősködés lecsengésével csak marad az eredeti terv és irány Németország, mosogatni!


"Ha Laci meg akar mérkőzni velem, akkor azt bárhol megteheti, nem kellenek hozzá kamerák. Nem fogom neki megadni az esélyt, hogy esetleg egy ilyen meccs által szerepelhessen a tévében. A címemen megtalál, akár Baján, akár Budapesten. Ha ketrecharcot akar, felőlem hozhat ide ketrecet is és meglátjuk ki fog nyerni"

Nyomj egy megosztást!

.