Sajnos nem lehet nyakra főre költeni, mert a haknik már nem távoli emlékek csupán. Egyéb lehetőség nem lévén a páros komoly spórolásba kezdett, várva a jobb időket. Edina énekesi karrierje csak nem akar beindulni, Lacié pedig eddig is kimerült abban, hogy háttér-tátogott a színpadon, a vidéki diszkó közönségének örömére.

A dolog már odáig süllyedt, hogy végső reményként, merőben szokatlan módon nyilvánossá tették a telefonszámukat abban a reményben, hogy még néhány közönségtalálkozót sikerülne lekötni. Hogy segítsünk a párosnak mi is közzé tesszük a telefonszámukat, ahol folyamatosan várják a csengetést, ami talán kihúzza a szekerüket a mostanra egyre mélyebb kátyúból.


Ha bárki ismer még olyan embert, akinek igénye lehet rájuk ne habozzon rögvest megosztani a forró drót számát.


Sajnos Laci kénytelen volt szembesülni azzal a zsibbasztó ténnyel is, hogy Facebook oldaluk rajongóinak száma a kezdeti hatalmas várakozással ellentétben egy cikiszinthez ragadt.Mivel kezdeti tervei kudarcba fulladni látszanak azt is kénytelen lenyelni, hogy a barátnője már külföldre készül dolgozni, méghozzá éneklés helyett... bébiszitterként.


"Azon vagyok, hogy kimenjek külföldre, hogy pénzt keressek (...). Ezeken a dolgokon vagyunk most. Én jelenleg bébiszitterként szeretnék elhelyezkedni, vagy valami ilyesmi, mert nagyon szeretem a gyerekeket”


Addig is itt a cukormázba csomagolt riport amiből kiderül, hogy bizony nincs mese, be kell osztani a pénzt...

Nyomj egy megosztást!

.