http://ocdn.eu/images/pulscms/OTI7MDA_/f97f1296d28d95703c19f73be4946e52.jpeg?full=1

https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--7wbLRatb--/6u78PRv25gbtFUBcs.jpeg?full=1

Nagyon nem jött be a celebélet VV Tivynek. Az egykor hatalmas arccal a játékba induló celebaspiráns azt gondolta, hogy kisujjból kirázza majd a győzelmet és besöpri a milliókat, hála százezer követőjének a Facebookon. Az első nagy meglepetés akkor érte, amikor a legelső szavazáson megalázó vereséget szenvedett, de a java csak ezek után jött.

Azt még csak feldolgozta volna valahogy, hogy a vélt hatalmas rajongótábora nem tette milliomossá pár hét alatt, azonban azt már nehezebben, hogy a civil életben sem kezelték akkora sztárként, mint elvárta volna. Nem jöttek a fellépések, sőt még a Facebook oldala is, amelyre oly büszke volt elkezdett apadni. Persze, aki látta a játékban nyújtott produkcióját, vagy hallotta már élőben megszólalni az cseppet sem csodálkozik ezen. Kivéve őt magát.

Hosszas agonizálás után végül is idén októberben úgy döntött, hogy ismét elhagyja Magyarországot és visszatér a ködös Albionba. Mert itthon a rajongók nem rajonganak, a pénz nem csordogál, még a fű sem nő. Sőt egyáltalán nem olyanok a feltételek, amik egy ekkora szupersztárnak kijárnának, mint VV Tivy. Na, majd odakint!

Aki esetleg követte a korábbi műsort az talán ismeri azt a jelenetet, amiben angolul kellett pár mondatott elmondani a játékosoknak. Amiben a korábban 4 évet Angliában élő és dolgozó Tivy gyakorlatilag makogni alig volt képes a nyelvet, amit azzal indokolt, hogy a két hónapos magyarországi tartózkodása alatt bizony már elég sokat felejtett.

Tivy most zseniális nyelvtudásával megharagudott ránk és elhagyott minket. Leszámolt velünk, magyarokkal. Itt hagyta ezt a „g.ci” országot. Itt hagyta ezt a „büdös Magyarországot”, ahol szerinte csak irigy emberek vannak, akik gátolták őt az önmegvalósításban és művészetének kiteljesedésében. Ahol a rengeteg ember mind az ő példátlanul hatalmas fizetése után sóvárog, amit ő, mint gyorséttermi eladó megkap jelenleg Angliában. (A cikk alján megmutatjuk miket is mondott pontosan, fotó, videó és minden nyalánkság.)

Tivy több pozícióba is jelentkezett annak idején, mert persze a mostani állításaival ellentétben azért elsőre ő is valamilyen nagyobb falatra vágyott. Ezt még ő maga is elmesélte az egyik élő videójában. Akkor még úgy képzelte, hogy azzal a 22 mondattal, ami ráragadt az évek folyamán megcsíphet egy zsíros kis állást, elvégre az angolok csak nem olyan hülyék, mint a magyarok és nyílván sokkal jobban értékelnek majd egy egykori valóságshow sztárt. Sajnos azonban jelenleg mégis úgy tűnik, hogy arra felé sem kolbászból fonják a kerítést.

Tivy korábban azzal csúfolta nevetve az egyik játékostársát, hogy a műsor után legfeljebb mosogatni fog tudni majd Angliában. A sors kiszámíthatatlan szeszélye folytán most ő lett az, aki kevés híján arra kényszerült, hogy felvegye a gumikesztyűt.

Félreértés ne essék! A munka nem szégyen! Sőt! Egyáltalán nem ezzel van itt a baj!

Sokkal inkább azzal, hogy egy ostoba, beszélni magyarul is alig tudó ember, miután nem lett pár hónap alatt milliomos celeb, egyéb ötlete nem lévén a saját országát és a benne lakókat kezdte el gyalázni a saját lúzersége miatt. Tivy ugyanis immár nem elsőre megmondta a magáét. Facebook oldalát ugyan már többször is letörölték a vállalhatatlan kirohanásai miatt, de azért most is megtalálta a platformot, hogy elmondja a véleményét az országról, ahol született, ahol iskolába járt, ahol a szülei élnek, amelynek az anyanyelvét beszéli. Már úgy, ahogy.  Tivy jelenleg a magyar fizetés kb. duplájának megfelelő bért kap egy csirkés gyorsétteremben.

Szerinte ebben a büdös, sz.rházi MAGYARORSZÁGON, a lúzer és irigy emberek fellegvárában immár ő egy felsőbb kaszt tagjának számít. Az itt élő nyomorultaknál ő minimálisan 5x többet keresve könnyedén zsebre is teheti kritikusait. És ez a röpke idézet távolról sem fedi le azt a mély-ostoba fröcsögést, amit a pult mögül felbüfögött magából az egykori "sztár"-Tivy.

Azért reméljük, hogy, ha majd valamikor hazalátogat ebbe a lesajnált és általa megvetett országba, akkor azért lesz valaki, aki elmondja neki, hogy mennyit is ér az emberek szemében ő valójában.

Mutatjuk is, hogy milyen következtést vont le Tivy az itthon maradottakról, a hazájáról, miután megcsípett egy bombaállást odakint.

 

VV Tivy felszólalt a pöcegödör aljáról:

 Tivy bár magyarul sem tud, véleménye az van

Nyomj te is egy megosztást!

.