Ezt sem lehetett sokáig titokban tartani. A Valóvilág8 fiatal, jóképű játékosa szintén bejárta azt az utat, amin korábban VV Jerzy is végigment. Nevezetesen, jó pénzért fotózták és nem éppen nagykabátban.

Kellett a pénz -mondta Soma, amikor kiderült, hogy fiatal kora ellenére bizony meglehetősen kompromittáló képek lapulnak valahol róla. A különleges fotózáson még korábban, az érettségije előtt vett részt, amin nem élvezetből, hanem csak a pénzért tette közszemlére pőre férfiasságát.
 

 
"Sokáig egy a cégnél dolgozó ember próbált megfűzni, hogy vállaljam el a fotózást, de én visszautasítottam. Végül olyan rossz anyagi helyzetben voltunk, hogy hirtelen kellett sok pénz, és akkor azt mondtam magamnak, a családomért megteszem. Tavaly az érettségi vizsgák előtt mentem el megbeszélni a részleteket. Senki nem kényszerített rá, de nem volt más választásom."
 

 
A fotózásra meglehetősen gyomorforgató körülmények között került sor. A több órás vakuvillantgatás alatt végig erotikus filmeket kellett néznie és megfelelő gyógyszereket is kapott, hogy teljes harci díszben kaphassák lencsevégre őt és a kicsi Somát. Ami amúgy nem is olyan kicsi, lehet nem véletlenül haraptak rá a fotósok. Aurelionak lehet itt a konkurencia. Ez is szempont volt a válogatásnál?

VV Somát bizony nem véletlenül találták meg a fotósok:
.


 


 
"Egy ilyen munkára sehogy nem lehet készülni. Egyedül voltam bent a fotóssal, és az ihlethez felnőttfilmet vetítettek és vérbőséget okozó szert is adtak. Természetesen nem egy szűk stúdiót kell elképzelni, hanem egy hatalmas, gyönyörűen berendezett lakást. Persze sem a környezet, sem a film nem tudta elterelni a figyelmemet a fotózásról, ami nagyjából 2-3 órán keresztül tartott. Közben végig csak a pénzre tudtam gondolni, és arra, hogy mikor lesz már vége. Csak az motivált, hogy a családomért csinálom az egészet. Először bele sem gondoltam, mit vállaltam be, csak azt láttam magam előtt, hogy hú, de jó lesz, ha végre már megkapom a pénzt. Amint kiértem a lakásból, az első gondolatom az volt, hogy mekkora hülyeséget csináltam."
Soma végül a kompromittáló fotókért és a 3 órás kínszenvedésért negyedmillió forintot kapott...
 

 

 
 

Nyomj te is egy megosztást!

.