A figyelmes olvasó észrevehette, hogy a címben nem a Tiv Tivy elnevezést használtuk a hányatott sorsú VV hősre. Pár napja ugyanis a Facebook mély gödörbe taszította szerencsétlen fiút, akinek százezres oldalát a keményszívű cenzorok egy az egyben megszüntették. Ez tényleg nagyon komoly érvágás lehetett a videóiból ismertté vált Tivadarnak, aki a Valóvilágban történt kínos szereplése óta próbált valahogy visszatérni a köztudatba.





Persze nem csak kenyérrel él az ember, néha egy kis édességgel is fel kell dobni a szürke hétköznapokat. A női nem nagy rajongójaként és mint sikeres videósként ugyan mi más lehetősége lenne egy ismert Youtube sztárnak, minthogy rövid, tüzes videókban törje össze a rajongói szíveket. Legalábbis hősünk ezt gondolta.


Így aztán Sebestyén Ágit és gyakorlatilag az összes elérhető celeblányt elkezdte bombázni szerelmi vallomásaival, amikhez az általa ütősnek gondolt videóbombákat is csatolta. Sőt olykor ennél még messzebb is ment és totál pucér képekkel is megajándékozta a ledöbbent lányokat.


Van ilyen. Mindenki úgy csajozik, ahogyan tud. Még az is lehet, hogy van olyan lány, aki a férfiszaporítószerv ilyetén bemutatása által jut el a szerelmi mámor állapotába. Igen ám, de mi történik, ha a kiválasztott híresség nem olvad el az arcába tolt férfibájtól és esetleg visszautasítja a Tiv Tivadart és az általa felkínált csodaszerszámot?


Na erre jobb még csak nem is gondolni. Ugyanis a visszautasítást elég nehezen viselő Youtube-casanova ilyenkor oly annyira összetörik lelkileg, aminek ódiumát egyetlen érző szívű szexbomba sem vállalhatja. Ekkor ugyanis az elutasított fiatalember kőkemény fotókkal bizonyítja, hogy milyen állapotba sodorta a szerelmi csalódás és bizony saját vérét sem által kiontani, ha teszem az például Sebestyén Ági nem tolja le a bugyiját pusztán emberbaráti szeretetből, illetve elkerülendő a közeledő tragédiát.

Update: Tivadar barátunk jelezte igényét, hogy töröljük a cikket, amely szerinte nem jó irányba befolyásolja a megítélését. Ezzel kapcsolatban csak azt tudjuk mondani, hogy, mint közszereplőnek ennél komolyabb dolgok miatt sem lehet reklamálnia, de amúgy vajon ki kényszeríthette, hogy hasonló videókat küldözgessen random lányoknak. Ráadásul a legkomolyabbakat még csak ki sem tettük.

Olyan videók és fotók következnek, amelyek megtekintését csak és kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! Vigyázat! Hangosan fogsz röhögni!

Tiv Tivy csajozni próbál, felkavaró képsorok

Nyomj te is egy megosztást!

.