http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/e1bktkqTURBXy9kZGYzZmE0ZWNhODA1MTI2NWFmNTUzOTJkMGFjOTU0ZS5qcGVnkpUDAADNAxTNAbuTBc0DFM0BvA?full=1

Szegény Soma csak elment egy kocsmába és lazítani akart kicsit. Igen ám, de megérkezése után kicsivel összetalálkozott az egyik régi barátnőjével, akivel elcsacsogott kicsit. Sajnos a csevejt nem viselte jól az ifjú hölgy jelenlegi barátja és felszólította Somát, hogy térdelve kérjen bocsánatot, a történtekért. A folytatásban elszabadult a pokol és a VV8 győztese a padlón találta magát. Ő maga sem tagadja, hogy ha a szórakozóhely biztonsági őrei nem lépnek közbe, akkor alaposan ellátták volna a baját.

VV Soma fényképe.

„Egy régi ismerősömmel beszélgettem, aki történetesen egy csinos lány, és kavartunk egy kicsit. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, ő a kötözködő srác társaságával volt, és valami nem tetszhetett nekik”

“Éppen indulni készültünk a barátaimmal, amikor egy srác odaszólt, hogy ‘térdelj le, te kutya’. Először legyintettem, mondtam, hogy fejezze be és viselkedjen normálisan. Nem kerestem a balhét, de elém állt, és addig ismételgette ezt, hogy nem lehetett elkerülni a konfliktust. Nem hagytam magam, és odébb tessékeltem. Ezután ő meglökött, és akkor felpattant az egész társaság. Kisebb tömegverekedés alakult ki, a két banda egymást ütötte. Én is ütöttem, ők is ütöttek, de úgy tudom, senkinek nem esett komolyabb baja”

Soma valamiért mindig zűrbe keveredik és verni akarják, Videó:

Somának az ismertség meglehetősen veszélyes - leleplező videó

Nyomj te is egy megosztást!

.