http://vipzone.reblog.hu/files/sch3.jpg?full=1

http://vipzone.reblog.hu/files/sch5.jpg?full=1

„ Szeretném megóvni a lányomat a mocsoktól…!”

A fenti szavakkal tiltotta meg nemrégen 14 éves lányának a regisztrációt Norbi. Ehhez képest és állítólag a rajongók nyomásának engedve tegnap megjelent az ifjú hölgy az Instagramon és rögvest el is kezdték követni 3o ezren. Ehhez mondjuk az is kellett, hogy a korábban oly bősz atya és az anyukája meghirdesse a friss oldalt a saját milliós követőtáborának. Így sem teljesen természetes, de tény, hogy az információra kiéhezett rajongók egy Makó teljes lakosságát meghaladó létszámban elkezdték lájkolni\követni a friss oldalt. Mintha azon bármilyen érdemi, vagy komoly érdeklődésre számot tartó információ lehetne.

Jelen sorok írásakor a friss oldalon a következő témákban láthatók képek. Schobert Lara lovat csókol, Schobert Lara feneke, Schobert Lara feneke és egy ló, stb…

Nézd meg milyen képekkel kényezteti követőit a Schobert család szeme fénye:

Schobert Lara már nem kislány

Korábban valahol olvastunk egy cikket, amiben az aggódó anyuka arról panaszkodott, hogy egy általa feltöltött kép kapcsán egy meglett férfiember nem teljesen tiszta szándékkal megpróbálta felvenni a kapcsolatot a kislányával, amin teljes joggal fejezte ki akkor a felháborodását. Lara mostani fürdőruhás képeit elnézve vagy a szülők gondolkodása változott meg gyökeresen, vagy a világ. Persze az sem kizárt, hogy hamarosan ezen az oldalon is megjelennek majd az család boltjaiban kapható fantasztikus termékek promóciói. Schobert Lara alulöltözött képeinek társaságában. Elvégre a pénznek nincsen szaga.

Nyomj te is egy megosztást!

.