Csak remélni merjük, hogy az RTL klub illetékesei legalábbis a szereplőválogatásért felelős munkatársak prémiumát visszatartják idénre. Tegnap este immár a harmadik szereplő adta fel azt a játékot, ami gyakorlatilag éppen csak, hogy elkezdődött. Az egyik éhes, a másikat csípik a bogarak, de volt aki azért is panaszkodott, mert nem barátkoztak vele eléggé a játékostársai.

Még a konkurens csatornán foglalkoztatott valóságshow veterán, Baukó Éva is kifakadt a Facebookján, aki kijelentette többet nem is hajlandó nézni a műsort a sok puhapöcs miatt.

Ezúttal, mint várható volt a már napok óta siránkozó Krisztián adta fel a játékot, aki kifejezetten azért jelentkezett, hogy megmutassa országnak, világnak miként rombolja le a hozzá kapcsolódó sztereotípiákat. Hát nemigen sikerült. Egyébként az tette be nála végleg a kaput, hogy megcsípte valami rovar és a marás helye állítása szerint elviselhetetlen fájdalmat okozott neki. Orvos látta, megvizsgálta, ellátta, majd jelezte, hogy a sebesült nyugodtan folytathatja a játékot. Ennek ellenére Krisztián szörnyű fájdalmaira hivatkozva a küzdelem azonnali feladása mellett döntött.

Izmos vagyok, tetovált, ráadásul még meleg is, de szerettem volna megmutatni, hogy a sztereotípiák ellenére én is erős vagyok, és képes lehetek megnyerni egy ilyen játékot!

Krisztiánnak is van ám különleges múltja. Amikor megláttuk a róla régebben készült fotókat, gyakorlatilag nem is jutottunk szóhoz. Nézze meg a kedves olvasó, mert ugyanúgy le fog döbbenni, mint mi:

Survivor Krisztián elképesztő fotója és múltja, hihetetlen mi derült ki róla

Az Ibon csapat a komoly vérfrissítés ellenére ismét arra kényszerült, hogy kivessen magából egy tagot. Egy kis konspiráció után Bianka kapta meg az elbocsátó szép üzenetet Bencétől, aki visszatérve a szállodába egyrészt nagyon örült, hogy végre ehet egy jót, másrészt eléggé csodálkozott, mert az ajtóban belebotlott a játékot pár órával korábban feladó Krisztiánba, aki addigra már közel sem szenvedett annyira, azoktól a fránya csípésektől. (Ezt a cikk alatti második videó végén láthatjuk is.)

Más lehetőség nem lévén ezentúl, ha valaki feladja a játékot egy korábban kiesett kerül oda vissza. Legalábbis ezt ígérik a szerkesztők. A már közel két hete éhező, elcsigázott társaság biztosan nagyon fog örülni amikor megjelenik a napok óta szállodában lustálkodó és két pofára zabáló, egyszer már kitett társuk. Akárcsak Nóri korábban. Elméletben most Lilla fog sokkolni a visszatérésével.

Nyomj te is egy megosztást!

.