http://padakapuelott.cafeblog.hu/files/2015/02/10984114_964922090187028_2544673741144591500_n.jpg?full=1


10 napra a majdnem millió szerintünk pottom ár azért, hogy testközelből élvezhessük Schobert Norbi bájos asszonykájának gondoskodását. Amúgy Réka asszony kategórikusan visszautasítja a rossznyelek vádját, miszerint azért szervezte a tábort, hogy ingyen nyaralhasson...

Borsonline

Körülbelül hétszázezer forintba kerül az a dominikai luxusút, ahová Alakreform tábort szervezett Rubint Réka. Pillanatok alatt szinte minden jegy elkel.

– Ez az első ilyen út, de nem az utolsó! – szögezi le Réka.

– Az igény szülte. Tavaly olyan jól sikerült a törökországi tábor, hogy sokan kérték, utazzunk el a télből a nyárba. Nincs kint egy hete a felhívás, és az első gépen minden helyünk elkelt, és hamarosan a másodikon is. Ne teljes gépre gondoljanak, az elsőn 57 hely volt, a másodikon elkelt már harminc, és ott is úgy negyven van összesen. Tény, hogy ez a tíznapos út sem olcsó, de igény van rá. Nyilván erre nem mindenki tud eljönni, de többféle tá­­borunk is van. Bel­földön jóval ol­csóbb, a török­orszá­gi út pedig 340 ezer forint volt tavaly. Tartok on­line edzést is, ami nekem pénzbe kerül, de bárki ingyen használhatja. Az óráim, amelyek kilenc­ven­percesek, ezerötszáz forintba ke­­rülnek, ami egyáltalán nem drága. Tudom, nem mindenki en­ged­he­ti meg magának Dominikát, de ezt az igényt is szerettem volna kielégíteni.

Réka számára ez nem kirándulás, aludni is alig marad ideje

Réka azt is megkapta, hogy Do­minikán akar nyaralni a Schobert család, ezért szervezte az utat.

– Aki ezt hiszi, az jöjjön el, és csinálja velem végig! Kö­nyörögni fog, hogy soha többé ne vigyem magammal. Onnantól, hogy itthon becsekkolunk a reptéren, addig, míg haza nem érünk, nullától huszonnégy óráig rendelkezésre állok. Nekem ott Rubint Rékának kell lennem, minden kérdésre válaszolok, mindent együtt csinálunk. Akkor megyek el hajnalban aludni, ha az utolsó ember is lefeküdt, de reggel hétkor csörög az óra. A táborozta­tás kő­kemény munka, de imádom. Azért is jönnek újra és újra ennyien, mert érzik, hogy értük, velük vagyok. Norbi mondja is olyankor: na, egy hétig nem lesz feleségem!

Aki Réka sikerét, elkötelezettségét megkérdőjelezi, az nem tudja, milyen sok munka van a háttérben. De vajon mennyit keres egy ilyen luxusúton?

– Ki dolgozik ingyen? – kérdez vissza Réka. – Nem az utazáson keresek, ez a brand része, ami lépésről lépésre nő. Van olyan lépcsőfok, ahol már jól lehet keresni, de először rengeteg pénzt vissza kell forgatni. DE tény, hogy Alakreformot Norbitól külön, saját vállalkozásként üzemeltetem.

Az Alakreformma erős vállalkozás, csakúgy, mint Norbi és az update.

– Nem érdekel, hogy mennyire tartanak sikeresnek, imádom a munkám, ez a szenvedélyem. Ez repít a fellegekbe, semmi sem tud visszahúzni.

Nyomj egy megosztást!

.