http://vipzone.reblog.hu/files/pinter4.jpg?full=1

Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika…

(Pintér Tibor, Tenya)


Tenya már ezerszer megbánhatta, hogy elment celebkedni a dzsungelbe. Egyrészről, mert sikeresen bolondot csinált magából, miközben magabiztosan nyomult Tóth Andira, másrészről, meg az ebből következő médiafigyelem miatt egy ország figyelt fel az itthoni, csinos 19 éves barátnőjére.

Elég féltékeny típus, főleg az elmúlt egy hónapban vettem észre, hogy nehezebben viseli, ha mások is szemet vetnek rám. (…) sokszor kapok olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak. Tibi ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben, de szerintem ez azért lehet, mert egyre fontosabb vagyok a számára.

Pintér szerint egyáltalán nem gond az ő féltékenysége. Amilyen fotók a napokban napvilágot láttak a barátnőjéről, ez természetes.

Egy egészséges féltékenység, a harc a szerelemben és a szexualitásban nagyon jó hajtóerő. Mindenki olyan nőt szeretne, aki mások számára is vonzó, szexi. Ránk is jó hatással van ez a kis plusz.

Friderika, az ifjú barátnő. Nem csoda, hogy Pintér Tibor féltékeny, ha ilyen fotókon csámcsognak a rajongók:

Tenya szépséges barátnőjének vérforraló fotói

Friderika ráadásul a napokban második lett egy szépségversenyen, ami csak olaj a tűzre, ami a férfiak érdeklődését illeti. A rajongók gyűlnek és gyűlnek a széplány közösségi oldalain, amit a 43 éves barátja eléggé nehezen visel. Pintér Tenya egyébként úgy látja, hogy amíg ő a barátnőjére, addig az emberek rá féltékenyek. Irigylik kigyúrt felsőtestét, a sikereit, a fiatal barátnőjét.

Sokan beszólnak, hogy ez a hülye hova gyúr ennyit. Erre én azt mondom, hogy bátran irigykedhetnek rám, 43 évesen ilyen jó kondiban vagyok, és egy húszéves szépség a barátnőm.

Még sokáig félmeztelenre fogok vetkőzni a darabokban, mert a szerepeim megkívánják. Lehetnék én akármennyire kigyúrt, ha belül nem lennék szép, a lelkemben nem lakna művészet, muzsika és tartalom...

Tenyát a napokban fogadta vissza barátnője, miután előzőleg szakított vele a kínos Tóht Andis incidens miatt.

Nyomj te is egy megosztást!

.