Napszemüvegben távozott / Fotó: Járai László

Fotó: Járai László

Tegnap egész nap bujkált Demcsák Zsuzsa és két megbeszélt időpont ellenére sem ment be az ATV-be. Mindkét időpontot lemondta. Mára már nyilván tarthatatlanná vált a helyzet és elébe ment az elkerülhetetlennek.

"Sziasztok! Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontását, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését!"

Volt munkaadója mondhatni hatalmas kegyet gyakorolt vele, mivel hozzájárult, hogy az illuminált állapotú riportja ellenére ne elbocsássák a műsorvezetőt. Feltehetően ez a háttéralku mehetett a tegnap, aminek azért nyilván komoly anyagi hozadéka is volt. Demcsák óriási összeget bukhatott, végkielégítés és egyebek híján. De legalább az arca megmaradhatott, hiszen óriási örömmel tudatta a Facebookon, hogy ő mondott fel, fáradsága miatt. Ami önmagában is nevetséges indok két hét után, főleg annak, aki látta a riportot.

Demcsák Zsuzsa elképesztő állapotban a stúdióban - videó

Tegyünk úgy, mintha elhinnénk, az örömteli bejelentést. Azután majd meglátjuk mi lesz a folytatásban. Videó is van a dicstelen távozásról.

Nyomj te is egy megosztást!

.